Начало Спорт Автомобилизъм Автомобилисти са най-добрите спортисти на Павликени за 2017 г., Даян Нинов е...

Автомобилисти са най-добрите спортисти на Павликени за 2017 г., Даян Нинов е Треньор №1

1696

Eкипажът на офроуд клуб „4х4 Павликени“ – Никола Кузманов и Николай Божанов, стана победител в четвъртото издание на анкетата за спортист на годината в Павликени. През 2017 г. екипажът участва в националния шампионат „България трофи чалъндж” – клас прототип, и се класира на второ място. Двамата вече са печелили по два пъти среброто и бронза от националния шампионат „България трофи чалъндж” и четвъртото място от „Македония трофи”. На второ място е Борислав Събев от спортен клуб карате „Киокушин”, на трето футболистът от ОФК „Павликени“ – Красен Трифонов. В десетката при мъжете и жените влязоха още Денислав Христов от Шахматен клуб „Асеневци”, Пресиян Дянков от спортен клуб „Волейбол”, Николай Димитров от клуб по водни спортове „Росица”, Емилия Иванова от спортен клуб „Хандбал”, Димитър Димитров от ОФК „Павликени“ и Огнян Горанов от футболен клуб „Удар” – Бяла черква, разделиха осмото място, девета е Виолета Савова от туристическо дружество „Росица”, десети Кармен Карменов от футболен клуб „Бъдеще – 2010” – Бутово.

В категория „Ветеран“ победител е състезателят по тенис на маса Атанас Кадиев, следван от Володя Димов от клуб по водни спортове „Росица” и Петър Танков от футболен клуб “Удар” – Бяла черква.

Треньор на годината на Община Павликени стана Даян Нинов от шахматен клуб „Асеневци” – Павликени. Негови подгласници са Емил Ненков от спортен клуб „Хандбал” – Павликени, и Карол Каролов от футболен клуб „Спортист” – Върбовка.

Наградите бяха връчени на церемония в спортната зала в Павликени.