Начало Новини Криминална хроника Двама друсани потенциални убийци на пътя заловиха в Павликени

Двама друсани потенциални убийци на пътя заловиха в Павликени

1703

Докато финансово корумпираният, морално фалирал и политически импотентен „кмето“ Манолов и членове на яловата му администрация продължават да позират на PR фотосесии за щяло и нещяло, в общината продължава да се вихри кризата с криминална употреба на опияти.

Двама потенциални убийци на пътя, употребилв наркотични вещества, установиха служители на полицейското управление в Павликени. Това съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Велико Търново.

В събота в Павликени е възникнал пътен инцидент, без пострадали. При обработване на произшествието униформените изпробвали водача на лек автомобил „Мерцедес“ – 28-годишния Г. И. от същия град за употреба на наркотични вещества и апаратът е дал положителна реакция на амфетамин и канабис. Г. И. е отказал кръвна проба.

Снощи в 22:25 часа в Павликени е извършена проверка на лек автомобил „Опел Корса“, управляван от 33-годишния П. П. от същия град. При проверка за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на канабис. Водачът е дал кръвна проба за химичен анализ.

По двата случая са образувани бързи производства.