Начало Спорт Футбол Димитър Кушев води при стрелците на зимния турнир в Павликени

Димитър Кушев води при стрелците на зимния турнир в Павликени

2496

На 12 и 13 декември ще се играят четвъртфиналните мачове от турнира по футбол на малки врати в Павликени, съобщиха организаторите от Община Павликени. Във вторник и сряда се изиграха последните мачове от груповата фаза на надпреварата в спортна зала „Йордан Петров – Графа”.

В група „С“ отборът на „Абсолют +“ падна от „Медиана“ с 4:5, но и двата тима продължиха напред.

Победата на „Полипласт“ над аутсайдера „Лесичери“ с 20:1 остана само за утешение на отбора и като рекорд по резултатност.

В група „D“ съставът на „Легендите“ пречупи „Марк крафт“ с 8:6 за третия си пореден успех, а „Плей фор фън“ падна от ПГАТ „Цанко Церковски“ с 3:4.

Така четвъртфиналните двойки са „Дестима“ – „Марк крафт“, „Унипак“ – „Легендите“, „Елит“ – „Абсолют +“ и „Червен динамит“ – „Медиана“ на 12-и и 13-и този месец, съответно от 17:30 и 18:30 часа.

Лидер при стрелците след груповата фаза е голмайсторът на представителния отбор на ОФК „Павликени“ Димитър Кушев с десет попадения.

Турнирът е под патронажа на кмета на община Павликени инж. Емануил Манолов и носи името на бронзовия медалист от САЩ ’94 Трифон Иванов.

Полуфиналите са насрочени за 15 декември, а финалът е на 19-ти.