Начало Новини Криминална хроника Важно: До ромите в Бяла черква

Важно: До ромите в Бяла черква

2134

Уважаеми съграждани,

Обръщаме се към Вас с молба да изпълните гражданския си дълг и да направите публично достояние снимките и/или видео клиповете, които сте заснели по време на и/или непосредствено след автомобилната катастрофа на зам.-кмета на община Павликени инж. Венцислав Иванов.

Както Ви е известно, той се опитва да се измъкне от закона, като е платил и/или заплашил служителите на Спешна медицинска помощ да излъжат, че той не е бил на мястото на произшествието. Също така в намерил лъжесвидетел, които да „признае“, че той, а не зам.-кмета Иванов, е извършил катастрофата.

Иванов е алкохолик, който е перманентно пиян и шофира в нетрезво състояние всеки ден от Павликени до Вишовград.

Ако Иванов не бъде спрян с Ваша помощ, той ще продължи криминалното си поведение докато не нарани или убие някой на пътя. Този „някой“ може да сте вие или вашите деца и близки.

Бъдете съвестни граждани, помогнете Иванов да бъде спрян, като предоставите снимков или видео материал на и-мейл адрес info@pavlikeni.com, както и на разследващите органи на реда, като не забравяте, че полицията в Павликени изглежда е замесена в опита за прикриване на престъпленията на Иванов.

Анонимността ви е гарантирана, а получените кадри ще предадем на независимите разследващи институции.

Благодарим.