Начало Новини Криминална хроника Зам.-„кмето“, алкохоликът и престъпник Иванов, продължава да манипyлира и паразитира над закона...

Зам.-„кмето“, алкохоликът и престъпник Иванов, продължава да манипyлира и паразитира над закона в Република България! Има ли кой да го спре?

2430
инж. Венцислав Иванов, зам.-кмет Община Павликени
инж. Венцислав Иванов, зам.-кмет Община Павликени

Уважаеми съграждани, съселяни, жители на община Павликени,

Уважаеми представители на компетентните органи, които сезираме,

Във връзка с нашата статия, за катастрофиралия в нетрезво състояние финансово корумпиран, морално фалирал и политически импотентен червен зам.-„кмето“ на община Павликени, алкохоликът инж. Венцислав Иванов, ето какво научихме в хода на нашето разследване.

Иванов е бил мъртво пиян в събота, 28 април, денят на измисления „Празник на яйцето“. Шофьорът на Община Павликени, Данчо, му е предложил да го закара до дома му в село Вишовград, но Иванов е отказал. Това е станало в ресторанта на общинския съветник Йордан Кабаиванов „Кабата“ – „Летен театър“.

Когато минути по-късно, около 16:30 ч., Иванов катастрофира зверски на околовръстния път на гр. Бяла черква, посока село Вишовград, пред очите на многобройни местни роми, събрали се наблизо, от пътя го е прибрал мъж на име Петър, който има фирма за дограма. Известен е и като „Петьо запалката“. Смазаният след катастрофата личен автомобил на Иванов е скрит в автосервиза на Любо Г. – този до бившето ТКЗС. Вчера сутринта там беше пълно с разследващи полицаи.

По-важното и изключително тревожно е, че Иванов и неговите съучастници в прикриването на извършеното от него престъпление, са намерили някакво младо момче, което да поеме вината, че е шофирало. А още по-скандалното е, че някой е принудил екипа на Спешна медицинска помощ в града да дадат лъжливи показания – уж нищо не са заварили на мястото на катастрофата. А те са видели всичко.

Твърди се дори, че шефът на РУ на МВР – Павликени е бил на мястото на произшествието.

Родната полиция и мобилни оператори разполагат с технологията, с която може да геопозиционира даден мобилен телефон, за да се установи кои лица са били на местопроизшествието в дадения ден и час, както и разполагат с историята на обажданията на всеки телефонен абонат до друг такъв във всеки даден момент. Елементарна проверка може да докаже, че лъжесвидетелствата на „свидетелите“ са неверни. Друго – ромите, свидетели на катастрофата на Иванов, разполагат със снимки на мобилните си телефони, на които се вижда САМО и ЕДИНСТВЕНО  мъртво пияният и полужив след катастрофата Иванов!

Призоваваме подкупените или сплашени свидетели да изпълнят гражданския си дълг и да оттеглят лъжливите си и неверни свидетелства и ДА КАЖАТ ИСТИНАТА под страх от закона, както и страх от Бога, а защо не и в името на истината, справедливостта, морала и чистата съвест.

Припомняме им, че лъжесвидетелствайките не само престъпват закона на Република България и носят наказателна отговорност за това, но и помагат на един престъпник, пияница и алкохолик, да се задържи на поста си, да продължи да паразитира на гърба на народа и в един „хубав“ ден да УБИЕ или осакати някой невинен на пътя, докато шофира нетрезвен, както прави всеки божи ден. Този „някой“ могат да бъдат самите те или техните деца и роднини.

Докато областните официози „Борба“ и „Янтра днес“ мълчат, ние сме убедени, че трябва да се даде да се разбере на червените боклуци, паразитиращи и своеволничещи в управлението на община Павликени, че в града знаем ВСИЧКО и няма да позволим с цената на нищо техните престъпления, злоупотреби, безнаказаност, безпардонност и наглост да бъдат потулени.

Нека самият виновник Иванов да си признае ако има достойнство и „мъде“, но знаем, че такива няма.

Вие, другари управляващи престъпници, ще платите за престъпленията и тарикатлъка си. Бъдете сигурни.

С настоящата новина (както и преди) сезираме отговорните органи на местно, областно и национално ниво за разкола и своеволията в управлението на община Павликени както следва:

  • Районен съд – Павликени
  • Районен съд – Велико Търново
  • Административен съд – Велико Търново
  • Министерство на вътрешните работи
  • Областна дирекция на МВР – Велико Търново
  • Областен управител – Велико Търново
  • Господари на ефира – бТВ