Начало Новини Инфраструктура Започва ремонт на пътя за Павликени през Градище и пътя през Асеновци

Започва ремонт на пътя за Павликени през Градище и пътя през Асеновци

1697

Кметът на Община Левски Любка Александрова изрази радостта си, че активността на гражданите на Левски и активността на общинската администрация е уважена от представителите на държавната власт при откриването на санирания блок „Янтра” вчера.

На събитието бяха: Цветан Цветанов – Председател на парламентарната група на ГЕРБ, Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, Марина Крумова – заместник министър на регионалното развитие, областния управител на област Плевен – Мирослав Петров, народните представители от област Плевен на ПП ГЕРБ – Ралица Добрева и Владислав Николов, председателят на ОбС – Левски Дочко Дочев.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков поздрави кмета на Община Левски Любка Александрова, кмет за пример при реализирането на програмата за енергийна ефективност, най-социалната програма, изключително важната за хората.

В отговор на питане за ремонт на пътищата от третокласната пътна мрежа, Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков каза : „Първата отсечка, която започваме тази година е тази, през село Градище за Павликени. Поел съм ангажимент миналата седмица с народния представител Николов и кметицата, те бяха при мен. Поел съм ангажимент да направим пътя и през с. Асеновци, през населеното място. Ще свършим, ако имаме възможност до края на годината, ако не, през 2018 г. и пътя до края на ловешка област. Това са ангажиментите, които аз поемам тук пред вас и те ще се случат”.

С радостни овации от гражданите беше посрещнато обещанието за ремонт на път III – 303 Левски – Градище – Павликени и път III- 301 Левски – Летница, който преминава през с. Асеновци. Министър Нанков е видял с очите си окаяното състояние на пътя ”Минах сега от Велико Търново към Павликени” сподели пред жителите на град Левски.