Начало Новини Политика Кметът на Павликени успя да принуди местни бизнесмени да НЕ правят бизнес...

Кметът на Павликени успя да принуди местни бизнесмени да НЕ правят бизнес с Павликени.com

2572

Безпардонният, финансово корумпиран, морално фалирал и политически импотентен „кмето“ на Павликени Манолов не само казва кой с кого може да спи в града, но и кой с кого може да прави бизнес.

В конкретния случай „кмето“ успешно принуди собствениците на двете най-големи местни частни вериги за хранителни стоки в града, БРАВО и АБСОЛЮТ+, доскоро успешно рекламиращи на страниците на Павликени.com – единственият източник на неподкупна и непокварена информация за града и неговите околности – да НЕ правят бизнес със сайта, с надеждата това да ни „затвори устата“ за безбройните нередности в неговото управление на общината, които правим публично достояние.

Ние от редакцията на Павликени.com дълбоко съжаляваме за избора на местните бизнесмени, който избор е свидетелство за това колко ги е грижа за истините за града и неговия морално, финансово и политически подкупен управник – т.нар. „кмето“ Манолов. С действията си те доказаха, че не са независими от местната управа и че „парата“ е единственото, което ги интересува. Те се оказаха „корпоративни граждани“ без съвест, достойнство и отговорност към своите съграждани и клиенти, защото видите ли, всички сме били „в една лодка“ и щом „кмето“ им свирна, те се подчиниха, за да не кажем „надупиха“ (а… ето, че го казахме) безропотно.

Жалка картинка. Язък им за лъскавите витрини, отрупаните щандове, томболите, колелата за доставки и големите претенции. Всичко се оказа параван, декор, маска, въздух под налягане.

Ние ще продължаваме да назоваваме нещата с истинските им имена и бихме желали да припомним на интриганта Манолов, че не сме в този бизнес за пари, а за чест и за слава и на полза роду – непознати на пишман политика подбуди и мотиви.

Мерило за нашия успех не е това колко местни корпоративни рекламодатели имаме, а това колко са нашите читатели… а те от февруари 2015 насам са СТОТИЦИ  ХИЛЯДИ.

А пари… пари, другарю, имаме – бол, с кош да ги ринеш, и при това честно спечелени… за разлика от приетите рушвети по проектите в общината, за което в Република България се плаща със ЗАТВОР.

Но да не бързаме – всичко по реда си.