Начало Работа Търси На вниманието на „кмето“… от гражданин

На вниманието на „кмето“… от гражданин

2776

Публикуваме поредното писмо до редакцията на Павликени.com, на млад човек (ще запазим идентичността на автора му), който не вижда и не намира бъдеще за себе си в родния град Павликени.

Представяме неговото съдържание на вниманието на нехаещата, некомпетентната, яловата, ненаялата се, ненапилата се, ненакралата се, неналъгалата се и пагубна за града и общината местна червена управа в лицето на мародера „кмето“ Манолов и неговата шайка партийни функционери…

Ето и съдържанието на писмото, което е продължение на предишно такова, публикувано тук преди повече от година на 22 юни 2016 – глас народен, глас Божи:

„Здравейте! Моля, дайте ми съвет какво да правя?

Не мога да си намеря работа в Павликени! Намирам си работа извън града на 1-2 места, която е добре платена, но нямам пари да тръгна и да се махна.

Единият вариант е за 1-2 седмици тук да си потърся отново работа, колкото да събера пари, за да се изнеса и да тръгна. Вторият вариант е да поискам пари от роднини и да замина за друго място – но той отпада, тъй като роднините ми ги интересува те да са добре. Третият вариант е да разпродам всичко, което имам и така да се махна от Павликени!?

Май третият остава.

Винаги съм искал да се реализирам в родния си град. Обичам си града. Ама няма как…

Поздрави и с уважение!“

Внимание:

Редакцията на Павликени.com напомня на читателите на сайта, че нито веднъж не е била потърсена от представители на местната власт, в опит да адресират който и да е било от безбройните проблеми в общината, които сме довели до публичното внимание.