Начало Новини Политика На „кмето“ му се празнува

На „кмето“ му се празнува

1790

„Кмето“ е изпратил покана с редица граматически грешки до кметствата на населените места в общината за организиран Коледен бал.

Поканата е адресирана само до кметовете, като че ли другите служители не са работили цяла година. Едва в края се споменава, че и те могат да присъстват, но по-скоро като пълнеж.

„Кмето“ е изразил и задоволството си от това, как е изминала 2017 г., колко успешна и колко пълна с щастливи мигове била тя…?

Дали се замисля другарят Манолов, че за много служители от общинска администрация, не само не е имало щастливи мигове през изминавалата година, а доста горчилка, благодарение на неговото некомпетентно управление, както и агресивно, обидно и непрофесионално лично отношение към подчинените му.

На такива самозабравили се селски пръчки, превърнали се в пишман политици и деспоти, трябва да се натриват вирнатите носове, за да не забравят кои са, от къде са и къде се намират.

Прав е народът, като е казал: „Пази, Боже, сляпо да прогледа!“

Призоваваме служителите на общинска администрация Павликени да си спестят 20-„тях“ лева и да не присъстват на поредното кметско фиаско, наречено Коледен бал.

Представете си висините на тази куриозна наглост, безочие и популизъм – сериозно корумпираният, морално фалирал и на всичкото отгоре червен кмет на община Павликени организира… „Коледен бал“.