Начало Новини Криминална хроника Ние държим „кмето“ Манолов отговорен за смъртта на четиримата ни футболисти

Ние държим „кмето“ Манолов отговорен за смъртта на четиримата ни футболисти

9284

Много фактори водят до резултатите от дадена причинно-следствена връзка, но те винаги могат да бъдат проследени в обратен ред и да се намери този, който е ПЪРВИЧНИЯТ за дадения низ от събития, водещи до известен обективен и установим краен резултат, в този случай – трагичната и ненавременна смърт на четирима млади и талантливи мъже.

Поглеждаме назад във времето и питаме мизерника Манолов, защо Общински футболен клуб „Павликени“ не пътува с осигурен автобус и професионален шофьор, а с частните си автомобили?

Знаем, че финансово корумпираният, морално фалирал и политически импотентен „кмето“ Манолов е отказвал автобусен превоз на отбора за други мачове, като например за този в Козлодуй преди няколко седмици и го държим отговорен за смъртта на четиримата футболисти!

Колко „спестени“ пари струваше животът на тези момчета?

Призоваваме треньорът Димитър Тодоров да не дава заблуждаваща информация, с която да покрива задника на „кмето“, като тази в интервю за bTV, в което казва: „За футболните срещи пътуваме с автобуси, но сега разстоянието беше много малко и затова взеха личните си автомобили“. Не му прави чест да манипулира и да прави хората на луди с подобно подлизурско поведение и не е справедливо спрямо паметта на мъртвите му играчи.

Димитър Тодоров като треньор на отбора е длъжен да каже истината, а тя е, че Манолов не веднъж отказва транспорт на ОФК „Павликени“!

Димитър Тодоров като треньор на отбора най-добре би трябвало да знае колко голяма е физическата умора след една футболна среща и как тази умора може да повлияе негативно на шофирането, колкото и малко да е разстоянието…!

Всеки, който се съмнява в думите ни нека пита или „кмето“ или треньора „Аджаба, отказван ли е автобусен транспорт на ОФК „Павликени“?“. Погледнете ги в очите и ще разберете дали полученият отговор е истина или лъжа. Ние знаем кава е истината и също така знаем, че при едно следствие отоворите им на този въпрос могат да бъдат лесно проверени посредством свидетелски показания и/или със съответните технически средства.

Нека всички „мъртви души“ в града и общината на уж-„хубавите хора“, всички тарикати, връзкари, играчи на дребно… и едро, палячовци, социалисти, комунисти, комсомолци, пионери, партизани, ятаци, агенти, функционери, русофили, педофили, хомосексуалисти и други боклуци, отворят закърнелите си очи и сверят моралния си компас, като видят, че некадърното, безхаберното, опортюнистичното, подкупното и престъпно управление и политика на „кмето“ Манолов водят до тотална морална и материална разруха в невиждани размери – до обезлюдяване, затваряне на училища, наркомания, насилие, корупция, престъппост, прикриване на престъпления, извършени от „свои хора“ и за жалост дори до смъртта на невинни граждани.

Изказвайки искрените си съболезнования на семействата и близките на загиналите и скърбейки неутешимо заедно с тях, ги призоваваме да се обединят и заедно да потърсят правата си и да дадат на съд „кмето“ Манолов и Община Павликени като отговорни за тази трагедия. Отборът е „общински“, а не „махленски“!

Бог да прости загиналите без време, а за убиеца им – позор, затвор и смърт!