Начало Новини Философия Обичай този, който…

Обичай този, който…

1238

Обичай този, който идва и звъни на вратата ти през нощта, защото не може да заспи, без ти да си до него. Обичай този, който ти дава милиони причини, за да го обичаш и му трябва само една, за да обича теб.

Обичай този, който вижда другите красиви жени, които всеки ден минават покрай него, но не отделя погледа си от теб. Обичай този, който сутрин става преди още да си се събудила и ти носи закуска в леглото само за да те поглези. Обичай този, който познава лошите и добрите ти страни, но никога не се и замисля защо е с теб. Обичай този, който те изненадва всеки ден, дори да е с нещо малко.

Обичай този, който знае какво е любов. Обичай този, който го е страх да не те загуби. Обичай този, който приема и обича приятелите ти и разбира колко са важни те за тебе. Обичай този, който казва ние, вместо аз. Обичай този, който не го е срам да бъде романтичен. Обичай този, за когото ти си единствена и специална.

Обичай този, който вярва в теб, с когото можеш да говориш и не само те изслушва, но и те разбира. Обичай този, който не си тръгва в трудните моменти, а остава с теб и заедно търсите решения. Обичай този, който те издига. Обичай този, който те допълва и усмивката ти за него е най-важна.

Обичай този, който те ревнува. Обичай този, който знае какво е болка, лъжа, изневяра, предателство. Обичай този, който е готов да преследва и направи твоите мечти негови. Обичай този, който е готов да те последва навсякъде, стига да бъде с теб. Обичай този, който прави място за теб в живота си, без да се налага да се бориш за такова. Обичай този, чието време с теб му е ценно и не би го заменил за друго.

Обичай този, който държи ръката ти навън и прави лудории с теб, без да се интересува колко хора ви гледат и какво ще си кажат за вас. Обичай този, който знае какво има, когато има теб. Обичай този, който ти звъни само за да те чуе как си. Обичай този, който без страх признава грешките си и моли за прошка.

Обичай този, който планира с теб. Обичай този, който е готов на всичко, за да останете заедно. Обичай този, който с всеки изминал ден все по-силно те обиква. Обичай този, който си сваля якето, когато ти е студено. Обичай този, който никога не би ти посегнал. Обичай този, който не би те наранил с думи или действия. Обичай този, който стои буден до късно, дори да е изморен само за да изгледате заедно любимия ти филм.

Обичай този, който те кара да се смееш. Този, с когото си истинска и не се налага да бъдеш друга. Обичай този, който използва всеки свободен миг, за да сте заедно. Обичай този, който ти казва сутрин колко си красива, макар да си рошава, сънена и кисела. Обичай този, който стои буден, когато не можеш да заспиш, който се грижи за теб, когато си болна. Обичай този, който си държи на думата.

Обичай този, който може и знае как да обича. Обичай този, който те кара да се чувстваш сигурна и обичана. Обичай този, който ще изтрие сълзите ти вместо да те разплаче.

Обичай този, който помни важните дати. Обичай този, който знае кои са истински важните неща. Обичай този, който, когато те целуне, кракът ти се повдига като в приказките.

Обичай този, който прави живота ти неповторим. Обичай този, за когото можеш да благодариш, че го има и е не нечии друг, а именно твой!

Мария Досева