Начало Новини Инфраструктура Община Павликени започва ремонти на общински сгради

Община Павликени започва ремонти на общински сгради

2673

Община Павликени започва ремонти на общински сгради. Обявена е обществена поръчка на стойност близо 104,000 лв. Предвижда се основен ремонт на сградите на кметствата в Бутово, Стамболово и Мусина. В списъка са включени още здравната служба във Върбовка, пенсионерският клуб в с. Росица и читалището в Батак.

Освен това в Общината ще бъде ремонтирана специална стая за архив на проектите, а също сградите на Общинския пазар в Павликени и на дирекция „Социално подпомагане“.

Предвиден е още ремонт на съблекалните на стадиона в Бяла черква, но засега тази позиция отпада, тъй като е допусната техническа грешка за цената на ремонта, който е завишен 10 пъти. От друга страна е публикувана непълна техническа документация, като не са включени редица строителни работи за ремонта на съблекалните. Позицията отпада до попълване на техническите пропуски.

Най-много средства – 58,333 лв., са определени за ремонта на здравната служба във Върбовка. Общината е предвидила и близо 17,000 лв. за обновяване на сградите на Общинския пазар.