Начало Спорт Футбол ОФК „Павликени“ победи „Левски 2007“ с 1:0

ОФК „Павликени“ победи „Левски 2007“ с 1:0

1212

ОФК „Павликени“ победи „Левски 2007“ в среща от 13-ия кръг на Северозападната „В“ група. Двубоят приключи с минимален успех за домакините с 1:0, като играчите на Петър Ванков могат да съжаляват за поне половин дузина проиграни чисти положения в хода на мача. През цялата среща левскарите бяха по-дейни и държаха инициативата, но така и не успяха да стигнат до гол. Такъв обаче падна в тяхната врата в 44-ата минута, когато Димитър Кушев вкара странно попадение, след като при опита си да центрира една топка, тя се озова ненадейно в мрежата зад Иван Георгиев.

След почивката гостите натиснаха в опит за изравняване, но пропуски пред вратата на „Павликени“ направиха Симеон Рудашки, Ивайло Иванов, Венцислав Миленов и Любомир Иванов. В самия края на мача домакините можеха и да удвоят, но шут на техен футболист срещна гредата.

Допуснатата загуба от „Левски 2007“ позволи на „Павликени“ да ги застигнат в класирането, като двата отбора вече са с равни точки – по 21. Играчите от град Левски все пак са по-напред в подреждането, шести, с по-добра голова разлика.