Начало Спорт Футбол Петков ще води ОФК „Павликени“ и през следващия сезон

Петков ще води ОФК „Павликени“ и през следващия сезон

1218

М. Петков ще води представителният отбор на ОФК “Павликени” и през новото първенство на Северозападната “В” група. Той пое тима през есента на миналата година, през зимата направи нова селекция и го класира на осмо място с 30 точки, от девет победи, три равенства и четиринайсет загуби. Павликенчани са отбелязали 39 гола, получили са 54.

“Подреждането ни е нормално, предвид факта, че изградихме нов състав, трабваше време за работване на футболистите и от средата на полусезона мога да кажа, че се стабилизирахме и показахме добри игри”, коментира Петков. Той е доволен от израстването на младите си играчи, сред които етърците Димитър Цонев, Калоян Калчев и Цецо Додуров, които привлече през зимата.

По отношение на селекцията за предстоящия сезон е наясно за кои постове, му трябват попълнения, но изчаква заседанието на Управителния съвет на клуба, което ще се продеве в близките дни, за да чуе мнението на ръководството, набелязаните цели и финансовите рамки на бюджета. Веднага щом стане ясно кога стартира сезонът, ще бъде определена и дата за начало на подготовката.