Начало Новини Изкуство Скандалната Атанаска от Павликени не иска да е българската Чичолина

Скандалната Атанаска от Павликени не иска да е българската Чичолина

4581

Атанаска Тушева от Павликени стана известна със скандалните клипове, които се завъртяха в социалната мрежа. Разкрепостената млада дама публично демонстрира любовта си към поп-фолк звездата Азис и доста успешно иронизира моралната деградация в обществото. Едни я разбират, а други я засипват с обиди. Истината обаче е, че нейните клипове са едни от най-гледаните, а страницата ѝ във Фейсбук се следи от над 17,000 души. От известно време Атанаска се прекръсти на Аксиния и стартира музикална кариера. Свързахме се с нея в последната седмица на предизборната надпревара. Оказа се, че известната жителка на Павликени не желае да се впуска в политиката. В откровено интервю Атанаска сподели и болката си от порноклипа с нея, който бил разпространен по сайтовете от бившия ѝ приятел.

– Първо да питам как се развива музикалната ти кариера?
– Не го определям като кариера, кариера е да се занимаваш професионално, да си към музикална компания. Аз го правя за хоби, защото няма с какво да си оплътнявам времето. Текстовете си ги пиша сама, музиката също си я избирам сама, клиповете също са снимани от мен. Дават ме по една музикална телевизия, за което много им благодаря – „S music tv”, те са много мили хора и помагат. От начало имах огромно желание да пея, но след като получих няколко неприлични предложения за участия се отказах. Бъркат думата певица с проститутка. Имам 6 песни, мисля да запиша още няколко и да си направя албум, за себе си, поне да кажа, че опитах и видях и имам нещо зад гърба си, което ще ме радва мен и най близките ми. След този албум спирам, защото и времето ми накъсява, имам вече човек до себе си и предпочитам да прекарвам времето си с него, отколкото с лист в ръка за нов текст.

– Как избра името Аксиния?
– Не си харесвам името, старомодно е, никога не бих си кръстила децата така. А Аксиния ми звучи готино, харесва ми, даже мисля да го сменя и по лична карта.
Разбрах, че може, много ще се радвам.

– Как гледаш на негативните коментари за теб в социалните мрежи?
– Отначало още много се обиждах, но вече не. Те за една снимка на пица, че консумираш завиждат и ти пишат злобни коментари. Спомням си как една ми завидя на сребърните пръстени, защото аз обичам да нося сребро и тя каза цитирам: ”Какво се фукаш с пръстени от „Лъки Бой”. Чак тогава разбрах как хората не могат да си позволят лукса всеки ден да ядат пица, да ходят по ресторанти, да ползват скъпа козметика, да си купуват бижута, да имат скъпи телефони. Това е завист, а на мен ми е неприсъща.

– Всъщност има ли лоша реклама според теб?
– Има лоша реклама, която е 50 на 50.

– Твърдиш, че в България се пробива само с простотия, това ще се промени ли някога?
– За жалост не мисля, че ще се промени, народът е толкова изтъпял. Всеки се излага и прави на луд, за да стане известен. Днешните деца не сядат да прочетат една книга, а от сутрин до вечер са във Фейсбук, това не е нормално за едно дете.

Има ли хора, които искат да се снимат с теб по улицата или да им дадеш автограф?
– Да, има, разпознават ме, знаят ме коя съм, надявам се с времето да ме забравят, не виждам смисъл от това да си известен, освен журналисти да пишат пълни глупости, за да си пълнят вестниците. Не ме кефи вече да съм известна, нищо не печелиш, навсякъде те разпознават, а аз искам спокойствие.

– На какво още си готова, за да успееш в България?
– В музикалния бизнес се успява като спиш с който трябва, за да ти плаща клиповете и всичко. Не съм тип плеймейт – платена дама, която търси богати дъртаци да я лансират и водят по почивки. Няма да се продам, аз имам достойнство за разлика от тях. Един плешив дъртак не може да ме впечатли нито с парите си, нито с колите си. Не ми се е налагало да правя секс за пари и няма как да стане, ако случайно закъсам имам родители, приятели, близки, банки, кредити.

– Ще има ли още еротични клипове от теб?
– Нямам еротични клипове или говориш за порното, което бившият ми го пусна в нета? Надживях го, отначало ме беше срам, бях потресена, но не му се е разминало на бившия. Снимахме се като правим секс, колко много хора се снимат, не съм само аз. Порносайтовете са пълни, разделихме се и го пусна да ми направи гадно, но за съжаление не успя. Всички от обкръжението ми го мразят и винаги можеш да извадиш едни 100 лв да платиш на някой да го смаже от бой и то пред мен, но защо да го правя?

– Наистина ли Азис е любимият ти певец?
– Да, харесвам го като певец и добавях неговото име винаги в клипове си, защото е най-известният българин.

– За какво мечтаеш?
–  Няма неща, за които да мечтая, всичко е тук- реално и на момента.

– Как гледаш на изборите в България?
– Радвам се, че Румен Радев е новият президент, дано да оправи нещата.

Предлагали ли са ти да се кандидатираш за депутат?
– Не.

– А би ли се кандидатирала?
–  Не се интересувам от политика и ако ми предложат да съм депутат със сигурност ще откажа.

– Какво искаш да се промени в България?
– Много неща, най вече да се увеличат пенсиите на пенсионерите, да се отварят нови работни места, заплатите да са по-високи, защото как със заплата от 470 лв. можеш да платиш ток, телефон, телевизия, кредит? Това е безумие! Народът бяга в другите държави, за да печели, защото не успява и изнемогва. Всичко поскъпва, а заплатите са едни и същи. България е Сървайвър, ела и оцелей с 470 лв.

– Като какъв човек се определяш?
– Добра, което е лошо. Хората се възползват от тая доброта, импулсивна съм, често не мисля какво правя и после съжалявам.

– Какво ново да очакваме от теб?
– След месец излиза новата ми песен, която е дует с рапъра Centa. Много му благодаря за участието. Песента е готова, чакаме времето да се стопли, за да снимаме клипа. Казва се Mangava tut, тук аз пея на цигански, едва го научих, питах една позната от Фейса, тя го знае, пратих ѝ мелодията и казах за какво се пее. Много ѝ благодаря, Ванита Иванова се казва, мисля тя да ми е текстописката.

по материали в интернет