Начало Новини Тържествено връчване на годишните награди за учебната 2017/2018 г.

Тържествено връчване на годишните награди за учебната 2017/2018 г.

1309

На 07.06.2018 година в зала 1 на Регионално управление на образованието – Велико Търново се проведе тържествено връчване на годишните награди за учебната 2017/2018 година

От Професионална гимназия по аграрни технологии „Цанко Церковски“ грамоти за подготовка на ученици, спечелили призови места на национални олимпиади и състезанияполучиха следните учители:

  1. Илияна Светославова Грунева, старши учител по професионално обучение в Професионална гимназия по аграрни технологии „Цанко Церковски”, град Павликени – подготвила отборът представящ ПГАТ „Цанко Церковски” на Националното състезание по озеленяване и цветарство в гр. Пловдив 2018 година. Отборът на Професионална гимназия по аграрни технологии „Цанко Церковски” беше представен от Савина Красимирова Трифонова, Мария Славчева Славчева и Михаела Николаева Янакиева – от ХІ клас. Отборът спечели две първи места в крайното класиране – за най-красиво аранжирана кошница с цветя и първо място за аранжиране на букет арт и букет микс.
  2. Николинка Стефанова Иванова – старши учител по професионално обучение – подготвила Мартин Йорданов Митев от ХII клас, който бе удостоен с Грамота за II място в модул „Животновъдство
  3. Стефан Здравков Маринов – старши учител по професионално обучение – подготвил Стефан Таракчиев от ХII клас, който еиндивидуален победител от модул „Механизация на селското стопанство” – Електронен тест по безопасност на движението по пътищата – категория Ткт и майсторско управление на трактор по предварително зададен маршрут.

Грамотите и наградите бяха връчени от инж. Розалия Личева – началник на РУО гр. Велико Търново.