Начало Новини Политика Цветанов: № 6 е отличният избор за бъдещето на децата на Павликени

Цветанов: № 6 е отличният избор за бъдещето на децата на Павликени

1416

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пристигна в Павликени, където на площада го посрещнаха стотици жители и гости на града. Присъстваха Мирослав Маринов – кандидат на ГЕРБ за кмет на Павликени, кандидатът за кмет на Сухиндол Димитър Гърбов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Велико Търново Даниел Панов.

„Областният координатор на ГЕРБ и кандидат за кмет на Велико Търново Даниел Панов е тук, за да подкрепи развитието на Павликени, което зависи и от развитието на областния град“, заяви Цветанов. Той призова хората да заложат на почтеността, на знаещия и на можещия. „Мирослав Маринов е доказал своята сърдечност и винаги се раздава, за да може действително да помага на хората. Най-важното е да има силен екип от общински съветници, които да подпомагат дейността на кмета“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов благодари на жителите на Павликени за подкрепата. „Трябва да гласуваме разумно и да направим така, че тези млади хора, които са се реализирали професионално, да станат част от развитието на Павликени. Днес държавата се нуждае от стабилна местна власт, за да се засили връзката с централната власт“, подчерта Цветанов. Той увери присъстващите, че Мирослав Маринов може да разчита на подкрепата на цялата Парламентарна група на ГЕРБ и на Даниел Панов. „Номер 6 е отличният избор за бъдещето на децата на Павликени“, категоричен бе председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.