Начало Новини Криминална хроника Циганинът Николай Валентинов Симеонов се гаври с историята ни

Циганинът Николай Валентинов Симеонов се гаври с историята ни

1792
Николай Валентинов Симеонов
Николай Валентинов Симеонов

Това е мръсният мършав циганин, който неотдавна си позволи да удари психично болна жена в село Димча, а преди това открадна и блъсна автомобил на чужд гражданин, живущ в същото село, както и куп други прояви срещу закона и обществеността. Мангалът се казва Николай Валентинов Симеонов.

На снимката е стъпил на паметника на геройски загинали във войните доблестни и храбри българи в селото. Вглеждайки се по-внимателно в снимката ще видите, че в лявата си ръка той държи огромен нож.

Това не е само поругаване на военна светиня, а и демонстрация на надмощие и безнаказаност, както и подигравка с ценностите на нашето общество.

Циганинът Николай е арогантен и нагъл. В една друга публикация ви осведомихме, че паметникът струва на всички ни 16 хиляди лева.

Финансово корумпираният, морално фалирал и политически импотентен повелител на циганите в общината – „кмето“ на Павликени Манолов и кмета на Димча се пъчеха на откриването на паметника. А сега доживяхме побеснял мангал да го гази с мръсните си копита.

Въпросите, които възникват от поредната провокация на циганина Николай са много и към всички:

  • Димчани, до кога ще търпите? Защо не хванете сопите и не ги строшите в главите на Николай и фамилията му? Местната власт спи и нехае. Мъже има ли в това село или само мъртви души?
  • Кметове, това ли целяхте с поставянето на тази паметна плоча? Къде сте? Слепи ли сте? Глухи ли сте? Невменяеми ли сте? Или ви е през оная работа?
  • Полицията в Павликени не знае ли за деянията на този боклук? Едно време милицията биеше за дълги коси и за политически вицове се гниеше в Белене, сега милицията се зове „полиция“ и прелива бензин в туби и бутилки… Нещастници.
  • Прокуратурата в Павликени няма ли да се самосезира?
  • Това не е ли поругаване на историческата ни памет и плюене в лицата ни докато всички седят като путки и гледат как циганин скверни паметта на нашите мъртви?

Мангала Николай отново предупреждаваме, че ще бъде успешно „интегриран“ посредством суров бой ако продължи с циганското си поведение.