Начало Спорт Станислав Стоянов от РУ – Павликени със сребро във Велико Търново

Станислав Стоянов от РУ – Павликени със сребро във Велико Търново

1542

Наградите от двата традиционни турнира – по стрелба с пистолет „Макаров“ и по футбол бяха връчени в Областна дирекция на МВР – Велико Търново. Това се случи в навечерието на професионалния празник на органите на реда – 8 ноември.

В двете състезания се включиха служители на всички Районни управления, отдели, сектори и групи при Областна дирекция на МВР, Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, Зонално жандармерийско управление – Горна Оряховица, Сектор „Борба с организираната престъпност“, ТД „Национална сигурност“ и представители на медиите.

В отборното класиране в първото състезание на трето място е отборът на РУ – Елена, на второ място е отборът на Специализирани полицейски сили към Отдел „Охранителна полиция“ при ОД на МВР, а на първо са служители на ТД „Национална сигурност“.

В индивидуалната надпревара третото място е за Йордан Йорданов от РУ – Свищов, второто за Станислав Стоянов от РУ – Павликени и първо място – за Стоян Джуров – Специализирани полицейски сили. В турнира по футбол на трето място са служителите на Районен съд – Велико Търново, на второ – служители от РД „ПБЗН“, а на първо – Областна дирекция на МВР – Велико Търново.

В края на церемонията ръководството на Дирекцията честити празника на всички служители на родната полиция с пожелание здраве и професионални успехи.