Начало Новини Криминална хроника Див екшън край Павликени – седем мъже се помляха от бой заради...

Див екшън край Павликени – седем мъже се помляха от бой заради жена

1574

Две досъдебни производства са започнати в полицейското управление в Павликени, след разпра между група от 7 малцинствени мъже и жени от Сухиндол и село Върбовка.

Работата по случая е започнала, след сигнал за двама пребити мъже в Сухиндол. На мястото незабавно са били изпратени екипи на полицията.

От проведените първоначални действия по разследването е установено, че разпрата, която прераснала в сбиване, е възникнала заради жена, която искали да я „крадат“, нищо, че имала 6-7 брака. В резултат на това е пострадал 23-годишен мъж от Сухиндол. Той е откаран във великотърновската болница с травми в областта на главата.

Докато мъжете си разменяли удари, 44-годишна жена от Сухиндол потрошила с дървен кол предно панорамно стъкло и стъкло на задна врата на лек автомобил „Опел“ Вектра, ползван от единия от мъжете, участвал в разпрата.

По случая е започнато досъдебно производство за причиняване на телесна повреда и унищожаване и повреждане на чуждо имущество. Работата по изясняване на случая продължава.