Начало Новини Бизнес Енерго-Про организира изнесен офис за своите клиенти в Павликени

Енерго-Про организира изнесен офис за своите клиенти в Павликени

1731

Енерго-Про продължава инициативата да бъде близо до своите клиенти, като за поредна година организира изнесени офиси в населени места в Североизточна България, където компанията няма клиентски центрове. През юни възможност да се възползват от услугата ще имат жителите на Севлиево, Трявна, Павликени и Елена.

Изнесените офиси на Енерго-Про ще предоставят възможност на клиентите да подават документи и заявяват всички безплатни услуги, предлагани в клиентските центрове, да актуализират данните си за кореспонденция и да получат консултация от специалист по всички въпроси, свързани с дейността на компанията. В изнесените офиси няма да бъде възможно извършването на касови плащания.

Инициативата на Енерго-Про беше приета много положително както от населението на общините, в които бяха организирани изнесени офиси, така и от представителите на местната власт, които съдействаха за нейното реализиране. Тя е изключително полезна за жителите на по-малките населени места, които могат да се възползват от услугите на компанията, без да се налага да пътуват до някой от Центровете за обслужване на клиенти.

Повече информация за услугите на Енерго-Про и за графика на изнесените офиси клиентите на компанията могат да получат на интернет страницата тук или на телефон 0700 1 61 61.

График на изнесени офиси на Енерго-Про в Павликени – на 16.06.2016 г. от 10 до 15 ч. в заседателната зала на Общински съвет в сградата на Община Павликени, бул. „Руски“ 4.