Начало Спорт Футбол Кадрови проблеми за ОФК “Павликени” донесоха загуба в Малчика

Кадрови проблеми за ОФК “Павликени” донесоха загуба в Малчика

1158

Надеждите ОФК “Павликени” да си тръгне с точки от Малчика срещу местния “Ювентус” не се оправдаха. Една от причините бяха и кадровите проблеми – павликенчани бяха без централния бранител Илиян Илиев и голмайстора на тима Николай Андреев. Допълнителен проблем за старши треньора Петков бе и невъзможността да играе опитният халф Свилен Василев, който имаше проблеми с картотеката.

Въпреки че бе прекроен, тимът не игра зле, но загуби с 2:0 след два ранни гола на домакините. Бившият голмайстор на свищовския “Академик” Ивайло Дюлгеров напомни за себе си в 20-ата минута, когато премина през неколцина играчи на гостите, преди да открие резултата – 1:0.

Само след четири минути Константин Генков стреля от трийсетина метра и покачи на 2:0, с което окончателно реши срещата.

“Домакините не играха грубо. Вярно е, че ни липсваха важни футболисти, но не разбирам останалите. Млади момчета, дава им се шанс, редовно си получават заработеното, а излизат на терена без настроение. Държахме инициативата, пропуснахме положения, чрез Кушев, Михайлов и Стоянов, но не това е обликът на отбора, който искам да виждам. Липсва ни острота в атака, борбеност и непреклонност”, коментира старши треньорът Петков.