Начало Новини Бизнес „Шаки“ ЕООД

„Шаки“ ЕООД

5163

„Шаки“ ЕООД има дългогодишен опит в производството на декоративен посадъчен материал, декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Разполагаме изцяло със собствена продукция, отличаваща се с високото си качеството, богато видово разнообразие и конкурентни цени. Производствена база – 80 декара. Проектиране и изпълнение на проекти за озеленяване в частния, общинския и държавния сектор: частни дворове, обществени паркове, заведения, хотели, банки и други.

История и екип

„Шаки“ ЕООД е фирма с история и това ни задължава да доказваме името си всеки ден, с всеки нов проект и изпълнение. Задължени сме да се развиваме и да търсим нови възможности и съвременни технологии за реализация на градинските, паркови и интериорни пространства. В тази връзка ние контактуваме и сътрудничим с много Европейски фирми, повечето от които днес са наши партньори.Един от най-важните фактори за успех на една фирма е добрия екип. От него зависи и крайния резултатна веки един обект. При нас работят специалисти по ландшафтна архитектура, агрономи, лесоинженери, специалисти по поливни системи, икономисти, както и сезонни работници за паркостроителство и паркова поддръжка.

Производство

Производствената база на фирма Шаки произвежда главно декоративни храсти, паркови дървета, туя, рози и кипариси. Растенията са в контейнерно производство. Най-голям дял заемат широколистните храсти. Произвежданите видове са: Pyracantha, Ligustrum, Cotoneaster, Hibiscus, различни видове от р. Spiraea и др.

Консултации

Фирмата дава консултации по всички въпроси, свързани с различните аспекти на ландшафтнатаархитектура, а именно:

  • интериорно и екстериорно озеленяване;
  • паркови елементи;
  • водни ефекти;
  • поливни системи;
  • осветление;
  • декоративни настилки;
  • растителна защита и др.

Търговска дейност

Търговската дейност на фирма „Шаки“ ЕООД е една от основните дейности на фирмата. Осъществяваме продажби на едро и дребно на различни стоки от сферата на озеленяването. Стремим се да предлагаме най-актуалните артикули и най-качествените продукти. За тази цел разполагаме изцяло със собствена продукция.

Разсадник „Шаки“ ЕООД предлага на многобройните си клиенти стоки и услуги на изключително високо ниво. Тук ще намерите всичко свързано с изграждането и озеленяването на актуални цени и с високо качество. Клиентите получават пълна информация относно грижите и изискванията на отделните видове, както и съвети при избора на растения.

Търговия на едро

Една от основните дейности на фирмата е търговията на едро. Предлагаме отстъпки за всички колеги работещи в областта на озеленяването. Ползотворно си сътрудничим със собственици на цветарски магазини, проектанти–ландшафтни архитекти, интериорни дизайнери и строители.

Адрес:

Шаки ЕООД
Околовръстно шосе
Павликени 5220

Tel.:..0887-070-506
…………0886-164-210

Emailoffice@shakibg.com
URL:     shakibg.com