21 C
Павликени
вторник, май 11, 2021

БСП или БКП?

Честит 8-ми март!

Днес празнуваме Осми март – международният ден на жената, на който отбелязваме признаването на политическите, икономическите и обществени права на жените. На този ден изказваме нашата обич и уважение към жените от нашето минало и настояще за тяхната грижа и любов към семейството, както и за борбата им за равни права във всички сфери на живота. Честит празник!

Today we celebrate the 8th of March – International Women’s day – which marks the recognition of women’s political, economic, and social rights. On this day we express our love and respect for women, past and present, for their care and love for the family, as well as for their struggle for equal rights in all spheres of life. Happy 8th of March!

.

Комунизъм – прегръдката на ада

Този филм е с възрастово ограничение за зрителите.

Натиснетв върху линка, за да го гледате в YouTube, където ще потвърдите възрастта си.

Дойде есента на 1946 г. – филм за зверствата срещу българите в СССР

През 1946 година СССР организира масов глад срещу българите в Бесарабия. Режисьорът Константин Чакъров е единственият, заснел филм за спомените на българите от Бесарабия за събитията там – „Дойде есента на 1946”.

Документалният филм е заснет за БНТ и е пускан едва неколкократно в ефир, вероятно за да не бъдат засегнати определени политически интереси.

Препоръчваме филмът от три части да се гледа на празен стомах, тъй като разказва наистина съкрушаващи истории.

Константин Чакъров разказва пред агенция Фокус за филма си:

„За съжаление, в България много трудно могат да се намерят документи за това време. Историците не са проявявали по ред обясними причини интерес към тези събития. Съвсем случайно ми попадна един сборник от бесарабските българи за себе си и оттам се запалих по изповедта на една героиня, която се наричаше Домникия Ганчева.

Реално погледнато, тръгнах с една много смътна идея с екипа си към Молдова и Украйна за да направим филма, и беше решено просто на терен, на място – какво да се заснеме. Основното бяха спомените на възрастните хора от тогавашното време. Документи намерихме от Одеския архив понеже тогавашната секретна полиция в Съветския съюз са се интересували много сериозно. Нейните информатори, които са били в селата, са правили донесения и тези донесения успях да ги намеря, по един или друг начин.

Те също залегнаха вътре като естествени доказателства в самия филм. Намериха се в архива и кадри от колективизацията, които съвсем ясно показаха съвсем различно нещо от това, което е ставало на практика, на терен по самите села. Те са такива ура-патриотарски, по принцип плакати на Сталин, как излиза от колхозите и т.н., и т.н. Като се събра целият този материал, го донесохме тук в България, и го монтирахме на филм, който се нарича „Дойде есента на 1946 година”, което заглавие взехме от спомените на Домникия Ганчева, образно казано главната героиня на филма.“

Източник тук.

Весели празници

Поздрав от нашите семейства към вашите: „Весели празници“!

From our families to yours: „Happy holidays!“

.

Хроника на едно национално предателство

Ето какви ги свършиха безродните комунисти!

Смърт за предателите на България!

Възстановяваме се заедно

Община Павликени създаде филм по проект „Социално-икономическа интеграция на уязвими групи в община Павликени”

Във връзка с изпълнение на Дейност 7 „Популяризиране на културната идентичност на ромската общност в община Павликени” по проект „Социално-икономическа интеграция на уязвими групи в община Павликени” беше изработен филм, който отразява дейностите по проекта и част от проблемите на ромската общност. Филмът ще бъде излъчен в осем населени места общината, а желаещите заинтересовани страни ще могат да получат филма на DVD.

Общата стойност на проекта е 816,400.44 лв., от които 693,940.37 лв. европейско съфинансиране и 122,460.07 лв. национално съфинансиране. Срокът за изпълнение на проекта е до 31.12.2020 г.

Договорът се финансира от Европейския съюз – чрез Европейския социален фонд и национално съфинансиране по две оперативни програми: Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 г. с регистрационен номер на договора BG05M9OP001-2.018-0014-С01 и Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж” 2014-2020 г. с регистрационен номер на договора BG05M9OP001-2.018-0014-2014BG05M2OP001-C01, финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз. Партньори по проекта са ЦМДТ „Амалипе“ гр. Велико Търново, СУ „Бачо Киро“ гр. Павликени и Общинско предприятие „БКД” гр. Павликени.

Асоциирани партньори по проекта са Министерство на образованието и науката, Агенция за социално подпомагане, Агенция по заетостта и Регионална здравна инспекция.

ГЕРБ предлага нова Конституция

В обръщение до българските граждани премиерът Бойко Борисов обяви решенията, които е взел за управлението на страната. В него се посочва, че партия ГЕРБ ще внесе проект на нова Конституция на Република България.

Премиерът предлага да се свика Велико Народно събрание, което да въведе редица съществени промени в Конституцията.

Част от тях са:

Броят на депутатите да бъде намален на 120 от 240, а при ВНС броят им да бъде намален от 400 на 280.

Да се прекрати действието на Висшия съдебен съвет и да се създаде Съдебен съвет на съдиите и Съдебен съвет на прокурорите, като двата съвета ще решават отделно кадровите въпроси, свързани със съдиите и с прокурорите и следователите.

Мандатът на главния прокурор и на председателите на ВСС и ВКС да бъде 5 години, а не 7.

Главният прокурор да бъде изслушван на всеки 6 месеца от Народното събрание и да бъде приеман докладът му. 

Премиерът Бойко Борисов категорично заявява в обръщението, че в момента, в който Народното събрание приеме решение да се проведат избори за Велико Народно събрание, той ще се оттегли от поста премиер, още в същия ден.

“Време е за отговорност и решителност. Време е не само за смяна на политическата система, а за рестарт на държавата. Необходимостта от рестартиране на политическия модел не може повече да се отлага във времето. Единството, държавността и стабилността на страната за мен не са просто думи – те са основата, от която съм тръгвал за всяко свое решение“, се казва в обръщението на премиера и още:.

“Необходимостта от нова Конституция на Република България е тема, която през последните години е водеща за много граждани и обществени организации. За да отговорим на нагласите и очакванията на българските граждани, предлагаме проект на Конституция, която да защити основните принципи и начала на нашето съвремие. Действащата Конституция беше приета в друг исторически период, при други политически дадености, при друг международен статут на страната ни, при друго равнище на законодателната практика, а изтеклото време показа, че без промяна на основния закон няма как да отговорим на предизвикателствата“.

Павликенски фризьор обира клиенти по морето

Фризьор, който последно е работил в Несебър, рови в чантата на клиентка по безобразен начин, докато тя е зад паравана на студиото за красота. Сигналът подава Славея Георгиева, която е останала изумена от поведение на стилиста, запечатано от видеокамерите във фризьорския ѝ салон.

Славея изпратила до редакцията на Флагман.бг кадрите, които вече са предадени на прокуратурата, а срещу лицето е започнало разследване. Заподозреният се казва Галин Петров Пенчев, на 32 години, родом от Павликени, Област Велико Търново.

Пред всички Галин се хвалил, че е работил в престижни салони, представял се за известен стилист, но създавал сериозни проблеми, твърди последният му работодател.

След като тя дава гласност за кражбата от клиентка, с нея се свързват и други бивши колеги на Галин, които разказват потресаващи подробности от професионалното и лично битие на фризьора. Пари започнали да изчезват от салона на една от жените, с която той е работил преди няколко месеца. Тогава Галин обвинил колежката си, публично я унизил и напуснал.

„А имаше хора, които не ми вярват, които твърдяха, че Галин е добро момче и вярваха на лъжите, които сипеше за мен”, коментира Ваня Маринова, която никак не е изненадана от кадрите.

Проверка на Флагман.бг показа, че Галин е добре познат в Несебър и Свети Влас. Работил е в салона на един от големите хотелски комплекси, както и няколко фризьорски салона. След като Славея разпространила видеото, според неофициална информация той е напуснал региона и се предполага, че се е върнал в Павликени.

Как се разчиства катун

Какво иска Корнела

Поздравление от Посолството на САЩ в София по случай 24 май / Congratulations from U.S. Embassy Sofia on May 24th

Какво е българският език за мен?

Честит 24 май – Денят на българската просвета и култура! На този специален ден попитахме американските дипломати какво означава за тях българският език и защо го изучават. Вижте!

What does the Bulgarian language mean to me?

Happy May 24th – the Day of Bulgarian Enlightenment and Culture! On this special day we ask American diplomats what the Bulgarian language means to them and why they study it. Have a look!

Поздравление от Посолството на САЩ в София по случай Рамазан Байрам / Congratulations from U.S. Embassy Sofia on Ramazan Bairam

Посолството на САЩ в София отправя поздравления послучай Рамазан Байрам 2020.

U.S. Embassy Sofia sends wishes for a happy Eid-al-Fitr 2020.

Поздравление от Посолството на САЩ в София по случай 24 май / Congratulations from U.S. Embassy Sofia on May 24th

Посланик Ерик Рубин, заедно със служители от Посолството на САЩ в България, поздравява всички българи с предстоящия Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост. В сътрудничество със Сдружение „Азбукари“ и Нова телевизия Американското посолство взе участие в създаването на този видеоклип, за да покажем своето уважение и признание пред българската история. Излъчено на 23 май 2017 г.

Ambassador Eric Rubin, together with staff from U.S. Embassy Sofia, congratulates all Bulgarians on the upcoming Day of Bulgarian Literacy, Culture and Slavic Writing. In cooperation with Nova TV and the NGO Azbukari, U.S. Embassy Sofia took part in this video to show our respect and recognition for Bulgarian history. Broadcasted on May 23, 2017.

Един пробудил се българин

„Бясно карай на червено“

„Бясно карай на червено“, отдавна вече не е само песен, а страшен, зловещ сюжет от ежедневието ни.

„Чалга-вирус“ е заразил простолюдието и е неделима част от неговия бит. Чалгата като вирус внушава в съзнанието на слабоумните всички пороци на този живот – липса на морал, незачитане на закона, порнография, насилие, сребролюбие, безпардонност.

Пробивът в нашата държава дойде оттам, откъдето не го очаквахме – от музиката, която ни забавлява… и ВЪЗПИТАВА…

„И ловец съм и рибар съм, на закона…“, „Искам го, стискам го..“, „Бясно карай на червено“ са само малък щрих от пороците, възпяти от чалга-културата.

Чалгата убива духа, морала, естетиката…

Докато чалгата продължава да е трайно и здраво стъпила в Павликени и околностите и е спонсорирана и промотирана от неадекватната и ялова местна власт, която традиционно кани платени чалгаджийки на градски събори и измислени празници на яйца, е редно ние, като общество, да се обединим против това стремглаво падение, против унищожението на духа и ценностите ни, против наркоманията, престъпността, битова и политическа, пред деградацията и пороците на днешния ден, които се ширят навред около нас – за доброто на България.

В памет на Милен Цветков.

95 г. от комунистическия атентат в църквата “Света Неделя“

На 16 април 2020 г., се навършват 95 години от зловещия атентат в църквата „Свети Крал” (днес „Света Неделя”), извършен от военната организация на БКП, отнел живота на над 200 души и ранил над 500.

Убити са 12 генерали, 15 полковници, 7 подполковници, 3-ма майори, 9-ма капитани, 3-ма депутати (д-р Недялко Колушев, адв. Н. Рачев и Хр. Цанев) и множество граждани, включително деца. Членовете на правителството се отървават само с леки наранявания, а цар Борис III не е в катедралния храм по време на взрива.

В историята атентатът, финансиран и подпомогнат от военното разузнаване на СССР и организиран от членове на военната организация на Българската комунистическа партия, остава като най-кървавият терористичен акт на ХХ век.

За дата на бомбения атентат е избран 16 април 1925 г., Велики четвъртък, когато в храма „Свети Крал” се провежда опелото на генерал Константин Георгиев, убит на 14 април същата година от членове на обявената извън закона от съда през 1924 г. БКП. Целта на атентата е да бъде унищожен военният и политическият елит на страната, включително цар Борис III.

След забраната на БКП към ЦК на БКП е създадена специална наказателна група, включваща Яко Доросиев, о.з. капитан Иван Минков и Вълко Червенков за извършване на убийства на фигури на възлови длъжности в армията, полицията и висши държавни служители. Военната организация на БКП, ръководена от о.з. майор Коста Янков и Иван Минков, организира малки терористични групи.

През декември 1924 г. от военната организация на БКП вербуват клисаря на църквата „Свети Крал“ Петър Задгорски.

Военното разузнаване на СССР помага за организиране и провеждане на въоръжени действия в България. Затова в страната нелегално са изпратени няколко военни разузнавачи. Отделно за нуждите на военната организация на БКП от Съветския съюз са прехвърлени и голям брой въоръжение, боеприпаси и взривове.

Ръководството на военната организация на БКП възлага извършването на атентата на една от „шесторките“, ръководена от Петър Абаджиев, който през втората половина на януари 1925 г. влиза в контакт с клисаря Петър Задгорски. С негова помощ в продължение на няколко седмици Петър Абаджиев и Асен Павлов внасят в църквата и поставят на тавана ѝ 25 кг експлозив. Той е монтиран в един пакет над една от колоните на основния купол, разположена при южния вход на сградата.

Когато погребалната церемония започва, Петър Задгорски дава знак на Никола Петров да взриви експлозива чрез специален шнур, след което двамата напускат сградата. Експлозията събаря главния купол на църквата, затрупвайки вътре множество хора. Взривната вълна в затвореното помещение нанася допълнителни поражения.

Част от организаторите на атентата – Димитър Златарев, Петър Абаджиев и Никола Петров — успяват да избягат в Съветския съюз. Петър Задгорски се предава на полицията и прави пълни самопризнания. Бързо е разкрито местоположението на ръководителите на военната организация на БКП Коста Янков и Иван Минков, като Янков е убит, докато се отбранява в къща на свой съучастник, а Минков се самоубива преди да бъде заловен.

Съдебният процес срещу останалите участници в атентата се гледа от военен съд в началото на месец май 1925 г. в казармите на Четвърти артилерийски полк в София. Марко Фридман, най-високопоставеният от обвиняемите, признава, че организацията получава финанси „през Виена“ от Съветския съюз, но прехвърля отговорността за атентата върху Коста Янков и Иван Минков.

Смъртни присъди получават Петър Задгорски, подполковник Георги Коев, в чиято къща се укрива Иван Минков, и Марко Фридман, ръководител на секция във военната организация на БКП. Задочно на смърт са осъдени и Станке Димитров, Петър Абаджиев, Димитър Грънчаров, Николай Петрини и Христо Косовски, като последните трима вече са убити през предходните седмици. Смъртните присъди са изпълнени публично чрез обесване на 27 май.

Вечерта на 16 април 1925 г. в страната е обявено военно положение, което остава в сила до 24 октомври същата година.

В наши дни, наследниците на безродните изроди комунисти и агенти на имперска Русия светотатстват и богохулстват в църквите ни демонстративно палейки свещи и молейки се Богу горещо.

Каква мерзост, какъв цинизъм, какво падение!

Смърт на комунизма и вечна памет на жертвите му!

Лятна програма за работа и пътуване в САЩ

Сезонът на Лятната програма за работа и пътуване в САЩ започва скоро! Кандидатствайте сега, за да получите вашата виза.

Ще се радваме да се видим скоро.

.

.

Summer Work and Travel Season is coming up soon! Apply now to get your visa.

We are looking forward to seeing you soon.

История и земеделие в Павликени и Бяла черква

За съжаление репортажът завършва с дежурното присъствие на „кмето“.

Очакваме и второто издание на този материал.

На бунт срещу кариера

Професионални изяви на учениците от ПГАТ ,,Цанко Церковски“

Учениците от XIIа клас, учащи в ПГАТ ,,Цанко Церковски“ гр. Павликени; специалност ,,Селски туризъм“ – Михаела Янакиева и Мария Славчева, под ръководство на госпожа Николина Никодимова, за първи път тази година участваха в регионалния кръг на Националното състезание по професии, което бе организирано от Министерството на образованието и науката и бе  проведено в периода 14-16.03.2019 г. в хотел ,,Меридиан Болярски“ гр. Велико Търново.

Момичетата участваха в две от професионалните направления, както следва:

  • Михаела Янакиева – в състезанието за ,,Най-добър млад готвач“;
  • Мария Славчева – в състезанието за ,,Най-добър млад сервитьор“.

И двете ученички дадоха най-доброто от себе си и показаха, че когато човек има желание може да се справи отлично. Доказателство за това бе грамотата за участие, която им връчи Началникът на РУО гр. Велико Търново – инженер Розалия Личева- на състоялата се тържествена церемония по награждаване в края на състезанието.

„Не остарявай, любов!“

На връх Коледа – светотатство и богохулство…

Каква доброта, какви души, какви резултати, какво греяно вино… какви 5 лева…

Господи, прости!

Чистая Дево

„Чистая Дево“, глас 5, текст: св. Нектарий Егински.

Изпълнява: Софийският свещенически хор. Диригент: иконом Кирил Попов.

Превод от гръцкия оригинал и музикална адаптация: д-р Любомир Игнатов и Божидар Христов. Редакция, транскрипция на западна нотация и калиграфия: Български патриарх Неофит.

Записът е направен на 11 декември 2018 г. в катедралния храм „Св. Неделя“ – София. Тонрежисьор: Иван Киришев.

Това е един специален поздрав от Софийския свещенически хор към всички християни по света във връзка със светлия празник Рождество Христово!

“Agni Parthene” – “Oh, Virgin Pure”, tone 5, words by St. Nektarios of Aegina.

Performed by the Sofia Priests’ Choir. Conductor: archpriest Kiril Popov.

Translation from the Greek original and musical adaptation: Dr. Lyubomir Ignatov and Bozhidar Hristov. Editing, transcription to western notation and calligraphy: Bulgarian Patriarch Neofit.

The recording was made on December 11, 2018 at “Sveta Nedelya” Cathedral in Sofia. Sound engineer: Ivan Kirishev.

This is a special greeting from the Sofia Priests’ Choir to all Christians around the world on the occasion of the blessed feast of the Nativity of Christ!

Видеоклип документирал катастрофата, причинена от бащата на президента; полицаи и партиен лидер замитат инцидента

Колко поразително много прилича този случай на подобен такъв, в който беше замесен зам.-кметът на община Павликени Венцислав Иванов, който катастрофира с личния си автомобил, шофирайки мъртво пиян от общински запой към дома си и се осра грандиозно в опитите си да прикрие престъплението си, замесвайки куп други местни лумпени, включително и бездарната и подкупна местна полиция.

Но нищо подобно не бива да ни учудва, така действат Партията и нейните функционери.

 

 

Скандалната новина, че бащата на президента Румен Радев – Георги, е блъснал човек в Харманли, а после инцидентът е покрит от полицията, бе потвърдена и от още по-скандален видео клип, който вече се разпространява в социалната мрежа. На записа ясно се вижда как „Мерцедес”, с  номер Х6349ВН блъска друг участник в движението, който се движи с инвалидна триколка. Инцидентът става на 17 август, на кръгово в Харманли и е записан с телефон от бдителен гражданин. Записът продължава почти 7 минути. Шофьорът на „Мерцедеса” се оказва Георги Радев, разпознат от съгражданите си, твърди Breaking.bg, който първи информира за катастрофата. Георги Радев отнема предимство и предизвиква катастрофата. Още по-скандална обаче е реакцията на бащата на държавния глава. Той остава в автомобила си, вместо да се притече на помощ на пострадалия с инвалидната триколка, който лежи на асфалта.

Жертвата на инцидента се обажда по мобилния си телефон, а след малко пристигат две патрулки с петима полицаи. На мястото на катастрофата идва и линейка, която изнася пострадалия с носилка. В същото време униформените се суетят, обаждат се на някого, видимо притеснени от ситуацията. Движението в района е затруднено. Едната от патрулките си тръгва, остават само двама полицаи, а на кръговото след 15-20 минути неочаквано се появява мъж, който в последствие се оказва Михаил Лисков – бивш кмет на Харманли, настоящ лидер на БСП и общински съветник в града. Той също е разпознат от минувачите. Мъжът говори оживено с униформените, звъни на някого по телефона, но служителите на реда

не пишат протокол, не правят оглед на инцидента, не подлагат нарушителя на тест за алкохол,

сякаш са забравили за задълженията си. От кадрите се вижда как лидерът на социалистите се изнася от мястото на инцидента, а полицаите помагат на бащата на Радев да си тръгне с „Мерцедеса“ без никаква санкция, разказва очевидец.

Тревожното в случая е, че за пътният инцидент се мълчи и се крие повече от седмица. Катастрофата не е обявена и в полицейския бюлетин на Хасковска област, а това поражда основателни съмнения, че инцидентът умишлено е прикрит със съдействието най-вероятно  на лидера на БСП и местното полицейско управление. За катастрофата обаче няма как да не са информирани и в президентството, а това превръща и институцията и държавния глава  замесени в скандала.

Разпространеният видео клип поставя тежки въпроси и пред министъра на МВР Валентин Радев – знаел ли е за катастрофата и ако не, защо полицейските началници от Харманли и Хасково са погазили закона и са скрили от него ПТП, в което участва бащата на държавния глава? Кого пази народната полиция – жертвите на престъпления или властимащите и техните роднини? Прикритият инцидент поставя и проблема, дали МВР наистина е деполитизирана или продължава да изпълнява политически поръчки?

След този скандал сериозни отговори дължат на обществото и президентът Радев, и лидерът на БСП Корнелия Нинова. На думи те проповядват морал и борба с паралелната държава, но с действията си я възпроизвеждат и легитимират.

 

Министър Радев уволни дисциплинарно началникът на полицейския участък в Сухиндол Румен Стойчев

Със заповед на вътрешния министър Валентин Радев е уволнен дисциплинарно началникът на полицейския участък в Сухиндол Румен Стойчев.

Стойчев бе отстранен от работа заедно с още няколко служители от полицията в Павликени след разследване на евентуални кражби на гориво от МВР чрез наливане на служебен бензин в пластмасови туби. Първи за порочната схема съобщиха от „Господари на ефира“ в серия репортажи, в които разкриха схемата с горивото на МВР и участниците в нея.

Преди броени дни на шефския пост в Павликени бе върнат гл. инсп. Ивайло Иванов и останалите трима от управлението. Те бяха напълно оневинени от проверката във ведомството и от прокуратурата. Разследването обаче продължи само срещу Стойчев, който се оказа единственият уволнен след шумната акция на „Вътрешна сигурност“ от края на миналата година.

 

Професионални грижи за рапицата от Ариста ЛайфСайънс край Павликени

На открит ден край гр. Павликени Ариста ЛайфСайънспредстави продуктите си в рапица. В портфолиото си компанията има решения за всеки етап от развитието на маслодайната култура.

Хербицидите, предлагани от Ариста, контролират успешно както житни, така и широколистни плевели.

Тук на полето е внесен и Клиофар, който е на пазара от миналата година. Продуктът може да бъде приложен от 2-ри до 10-ти лист, в доза 25 мл/дка.

Във фаза бутонизация рапицата е третирана с биостимулатора Мултолео.

Контролът на рапичния цветояд е поверен на Даскор – новият продукт в портфолиото на Ариста.

Другият продукт за справяне с неприятелите в рапица е Цитрин Макс. Инсектицидът може да се използва както през есента, така и през пролетта за контрол на пълната гама неприятели в рапица.

Един от емблематичните за Ариста продукти е омокрителят Силвет, който се прилага във всяко растителнозащитно мероприятие, особено в рапица.

Домакин на открития ден беше агрофирмата на Димитър Донев, която обработва 22 хиляди декара земя в община Павликени.

И сам войнът е войн

Българска реалност.

В центъра на София, под обичайните звуци на джамията, има една мелодийка, която казва:

„Боят настава, тупкат сърца ни –
ето ги близо наште душмани.
Кураж дружина вярна, сговорна –
ний не сме веке рая покорна.
Кураж дружина вярна, сговорна –
ний не сме веке рая покорна.

Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода –
бой за чест и свобода, за мила рода.
О, майко моя, родино мила,
земя си красна, райска градина.
О, майко моя, родино мила,
земя си красна, райска градина.

Нека с тоз удар врага да смажем,
нека му гордо, братя, докажем,
че сме строшили мръсни окови,
че сме свободни, а не робове.
Че сме строшили мръсни окови,
че сме свободни, а не робове.

Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода –
бой за чест и свобода, за мила рода.
О, майко моя, родино мила,
земя си красна, райска градина.
О, майко моя, родино мила,
земя си красна, райска градина.“

 

 

Да ви еба у „инженерите“

„Кмето лъже“

Музикален поздрав за финансово корумпирания, морално фалирал и политически импотентен павликенски „кмето“ Манолов по повод 24 май.

Наздраве!

 

Наглост от малкия екран

Една от многобройните глупости, казани от финансово корумпирания, морално фалирал и политически импотентен „кмето“ на Павликени в това интервю – в града имало кутии за похвали и оплаквания… и те били празни…? Ти да видиш!

Ти луд ли си или се правиш на луд? Или може би нас правиш на луди?

Сайтът, който ежедневно четеш по няколко пъти, Павликени.com, с други думи този сайт, бълва почти ежедневно сериозни, тежки проблеми, направени наше достояние от хора, живущи в града и селата на общината, а ти ми говориш за кутии?

Нагъл подлецо, кого лъжеш?

Затвор за тебе и то час по-скоро!

 

BGN - Bulgarian Lev
EUR
1,9566
USD
1,6078
GBP
2,2753
CHF
1,7840