Начало Новини Благотворителност Благотворителна хоротека набира средства за лечението на трима души от Павликени

Благотворителна хоротека набира средства за лечението на трима души от Павликени

887

За втора поредна година в Павликени ще се проведе благотворителна хоротека. Събитието ще се състои по време на традиционния есенен панаир в града на 22 септември /неделя/ от 18.00 ч. на площад „Свобода“.

Каузата на мероприятието е набиране на средства за лечението на трима жители на Павликени, диагностицирани с тежки заболявания – Тихомира Маринова, Александър Маринов и Красимира Горанова. Инициатори на благородната кауза са Йорданка Шопова, Десислава Йорданова, Христо Кавалски и Венцислав Георгиев, а за забавлението на гостите ще се грижат водещият Георги Филипов и DJ Теодор Цветанов.

Входът за събитието е 3 лв., които може да се заплатят на място. За тези, които желаят да дарят допълнително средства, ще бъдат разположени и дарителници. Организаторите предвиждат по време на мероприярието да се проведе и кулинарен базар с домашно приготвени печива и сладкиши в подкрепа на каузата.

Събраната сума ще бъде разделена поравно между тримата нуждаещи се. В мероприятието ще вземат участие фолклорни състави от цялата област. „Нека се съберем и отново разлюлеем площада с най-хубавата българска народна музика! Целта на инициативата ни е да помогнем на нашите съграждани в нужда! Нека за пореден път се обединим в този труден момент и отново покажем, че хората от малкия град имат големи сърца!“, коментират организаторите.