Начало Новини Здраве Д-р Пламен Латев, кандидат за общински съветник

Д-р Пламен Латев, кандидат за общински съветник

1273
Д-р Пламен Латев
Д-р Пламен Латев

Д-р Пламен Латев е познат на жителите на Павликени и общината със своя професионализъм и специално отношение към пациентите.

55-годишният медик е в листата на кандидатите за общински съветници, издигнати от ПП ГЕРБ и партньорите от ПД „Социалдемократи” и СДС. Той е представител на ПД „Социалдемократи”. Бил е три мандата общински съветник, оглавявал е комисиите по здравеопазване и по евроинтеграция в Общинския съвет в Павликени. Участвал е в две обучения на общински съветници, организирани от Съвета на Европа в столицата на Франция Париж. Владее немски, английски и руски език.

Д-р Латев има четири специалности – обща медицина, вътрешни болести, трудова медицина и здравен мениджмънт. Заради своите качества и нивото му на работа през 2005 година е избран за семеен лекар на годината от Националното сдружение на общопрактикуващите лекари у нас.

Медикът е активен член на Ротари клуб – СК „Павликени – Бяла черква“, участва в много благотворителни инициативи.
Вярва, че личностите, които са в силната листа с номер 43, са доказани професионалисти и че ще допринесат много за развитието на Павликени и региона с работата си в новия Общински съвет.

Изключително много цени ръководните и организационни качества, които притежава водачът на листата и кандидат за кмет, издигнат от ПП ГЕРБ, Ваня Антонова. Определя я като лидер в истинския смисъл на думата и човек на действията.

Д-р Латев е семеен, има син, който го наследява в лекарската професия. В малкото свободно време обича да кара ски, запален е по планинския и кулинарния туризъм.

Преференциалният му номер в бюлетината е 110.