Начало Новини Политика Когато един „тъпанар“ стане „общински съветник“

Когато един „тъпанар“ стане „общински съветник“

1634

Отваряйки Фейсбук профила на общинския съветник в Общински съвет Павликени Йордан Кабаиванов, се натъкваме на тази публикация, от която е видна и неговата позиция по адрес на премиера на България Бойко Борисов.

Това не е единствената му подобна публикация с грозен, обиден и циничен привкус.

Да припомним на тупанджията пишман политик, че правителството на Борисов е това, което осигурява финансирането на проектите, които червената Община Павликени реализира с толкова шум и биене в гърдите. Дали „тъпанарът“ (от човек, който бие на „тъпан“), наричащ се „Кабата“, проумява написаното по-горе? Май някой трябва да го приземи или да му го набие в главата (ако това въобще е възможно от гледна точка на капацитет).

Да не пропускаме и факта, че той, „Кабата“, е един от галениците на Общината. Напрактика всички гости на града и голяма част от банкетите, провеждани с повод и без повод, минават през неговия ресторант, наливайки огромни суми общински пари в частния му бизнес. За колко ли пари става дума? Не можем да знаем със сигурност, докато не се направи проверка.

Може пък скоро и това да стане.

На последно място, но не последно по значение – дали е етично и/или естетически издържано за един общински съветник, за един политик, колкото и неподходящ за тази работа да е той, да се държи като див селяндур, хванат от гората, но с достъп до социалните мрежи, да поствя колажи, на които премиерът на държавата бива наричан „хуй“…

Пази, Боже, сляпо да прогледа…

.