Начало Новини Здраве Комунизъм = Смърт

Комунизъм = Смърт

1243

Тоталитарното правителство в Китай се опитва да избяга от отговорност за настоящата пандемия, която спря живота в целия свят.

Основна отговорност на комунистическото правителство е упорития отказ на Пекин да се изправи срещу кризата още в самото начало, грешка която се измерва с хиляди загубени животи. Докато коронавирусът се ограничаваше в рамките на Ухан, Комунистическата партия седеше и бездействаше, но не съвсем. Партията тормозеше смелите лекари и ги хвърли в затвора. Такава беше съдбата на д-р Лий Уенлианг, който вдигна тревога за новия вирус. Д-р Лий вече е мъртъв от вируса, който благородно се опита да спре.

Пропагандистите изпращаха нелепи доклади с подправена пропагандна статистика, а хората умираха. Имаше и отказ на комунистическото ръководство да позволи на учените от Ухан да изучават вируса в самото начало на пандемията. Какво трябва да се крие тук не е ясно. Може би това е параноята и натрапчивата нужда на комунистите да се предпазват от всякаква критика.

Това е глобален кошмар причинен от нехайството на комунистическото правителство и не бива това да се омаловажава.

По подобен начин БКП лъжеше и премълчаваше сериозността на чернобилската авария и докато партийният елит се хранеше с вносни храни, ние, говедата, хрупахме зелена салата, окъпана от радиоактивен дъжд.

Смърт на комунизма в България и по света!