Начало Новини Политика Победа!

Победа!

990

Честита победа!

Но не за победа ще говорим днес, а за крах.

Щастливи сме, че БСП се сгромоляса така зрелищно, защото това е най-абсурдният и трагичен български феномен в последните 30 години.

Партия, следваща идеологията на откровени сифилистици, психопати и параноични масови убийци (визираме само Ленин и Сталин измежду други), при чието управление държавата винаги изпада в икономически и финансов колапс, която открито оспорва геополитическата ориентация на България, която е отговорна за едни от най-тежките беди, случвали се някога на българския народ – за убийствата на десетки хиляди достойни БЪЛГАРИ, инкарцерирането, изтезанията, изселванията, национализацията, колективизацията, доносничеството, мъките, политическото, идеологическото, социално и културно поробване и икономическо разоряване на милиони други и всичко това в родоотстъпническа услуга на една брутална, човеконенавистническа, чужда и вражеска нам сила – Русия.

Феноменално е, че тази партия, с ръце, окъпани с българска кръв, обявена за престъпна със закон, изобщо съществува (под ново име) след 45-годишна комунистическа дикатура с всички съпътстващи безобразия и извращения, камо ли че винаги или печели избори, или е на крачка от управлението на държавата.

Колкото феноменално, толкова и печално, защото е свидетелство за трайните поражения върху обществото, нанесени от толкова десетилетия масирана пропаганда, промиване на мозъци и терор.

Една анти-българска и про-руска групировка, манипулираща, овъртаща, преиначаваща, казваща на черното бяло и до днес. Едно грозно и отблъскващо петно в нашата история, един неизлечим тумор в живата плът на нашето общество.

Смърт на комунизма и неговите безродни и безбожни функционери във всичките им форми, пренаименования и превъплъщения!

Да живее България!