Начало Новини Венцислав Георгиев от ПП „ГЕРБ“, кандидат за кмет на Павликени

Венцислав Георгиев от ПП „ГЕРБ“, кандидат за кмет на Павликени

353

Уважаеми съграждани,
Приятели и съмишленици,

Използвам тази своеобразна трибуна да обявя, че се включвам в надпреварата за местните избори като кандидат за кмет на община Павликени.

Току що с колегите от ПП „ГЕРБ“ – Павликени получихме документите за регистрация на кандидатите за общински съветници, кмет на община и кметове на кметства. По стечение на обстоятелствата сме първата формация, която регистрира кандидатите си в ОИК Павликени.
За пореден път се явяваме с пълна листа с 21 кандидати за общински съветници, сред които фигурират специалисти от различни сфери на бизнеса, образованието, социалната сфера, земеделието, ВиК сектора, правото, спорта, културата и др. Същевременно листата е значително обновена с млади хора и почти половината от кандидатите в нея са нови. Скоро ще я оповестим публично, както и предизборната програма.

Влизам в надпреварата с висока отговорност и ясното съзнание за трудностите, пред които се изправям. През двата мандата като общински съветник опознах в детайл наболелите въпроси пред местното население в общинския център и прилежащите населени места и смятам, че с колегите можем да допринесем още много за справянето с тях.

Пътят ще бъде дълъг и труден, но силно вярвам, че заедно ще успеем да се преборим за по-доброто бъдеще на нашата община така, както неведнъж през последните години сме успявали!

.

.

Венцислав Георгиев