Начало Новини Криминална хроника Глобиха жена ударила шамари на 3 момчета

Глобиха жена ударила шамари на 3 момчета

1128

Съдът одобри направеното предложение от Районна прокуратура – Павликени, за освобождаване от наказателна отговорност и налагане на административно наказание по реда на чл. 78 А от НК на жена, ударила шамари на три момчета в училище.

Татяна А. е призната за виновна за това, че на 16.03.2016 г. в столовата на СОУ ”Св. Климент Охридски” в гр. Сухиндол, обл. В. Търново, умишлено причинила леки телесни повреди на три момчета на 13 години – престъпление по чл. 131, ал. 1, вр. чл. 130, ал. 2, вр. чл. 26, от НК. За това деяние съдът ѝ е наложил наказание глоба в размер на 2,500 лева. На 16.03.2016 г., тринадесетгодишните момчета били ученици в СОУ “Свети Климент Охридски“ в гр. Сухиндол.

По пътя към столовата на училището се спречкали с второкласник от същото училище, като се наложило дежурният учител да ги разтърве. Разправията между деца била забелязана от братовчед на второкласника, който съобщил на родителите му, че деца от училището са го били и ритали. Още същият ден лелята и бащата на второкласника отишли в училището, където намерили момчетата, като се саморазправили с тях.