Начало Спорт Футбол Додуров, Калчев и Цонев отидоха в ОФК „Павликени”

Додуров, Калчев и Цонев отидоха в ОФК „Павликени”

1237

Трима от младите футболисти на „Етър” – Цветомир Додуров, Калоян Калчев и Димитър Цонев, отново отидоха в ОФК „Павликени” с разрешението на ръководството на „виолетовите”, за да могат да играят редовно през следващия сезон. От великотърновския клуб ще продължават да следят развитието на кариерата им и занапред.

Павликенският тим започна днес подготовка за новото първенство на Северозападната „В” група. 18 футболисти изведе старши треньорът Петков за първото занимание. Освен тримата от „Етър”, тренировки с тима започнаха и двама играчи от „Янтра” (Габрово).

Почти целият миналогодишен отбор на ОФК „Павликени” се запазва, напусналите се само двама – Стефан Иванов се върна в „Янтра”, а Ивайло Петров – в „Трявна”. Очакваме още 5-6 нови имена, заяви наставникът Петков.

Отборът води тренировки на обновения градски стадион в Павликени, който е с много добър терен, с изцяло нови съблекални и нови трибуни с пластмасови седалки за 3500 зрители. Пропадна планираното участие на павликенчани в международния турнир в Румъния и треньорския щаб ще трябва да прави промени в плана за подготовка и контролите. Първата проверка ще е на 22 юли (сряда), съперникът за нея и противниците за следващте контроли ще станат ясни до края на тази седмица, съобщи Петков.