Начало Новини Бизнес Екипът на „Евротурс“ покани постоянните си клиенти на чаша вино в Павликени...

Екипът на „Евротурс“ покани постоянните си клиенти на чаша вино в Павликени и Габрово

1880

За седма година великотърновската фирма „Евротурс“ събра на традиционна наздравица своите постоянни клиенти от Габрово и Павликени, за да им благодари, че ѝ се довериха през изминалата година и да си пожелаят много съвместни пътувания и незабравими емоции през новата.

Коктейлът в Габрово събра над 100 клиенти на туристическата агенция от региона. Разнообразна програма с атракции, изненади и кръшни хора до полунощ вдигнаха градуса на настроението на партито. Бяха изтеглени предметни награди, раздадени бяха шампанско и календари, и ваучери за пътувания. Тази година голямата награда- екскурзия „Тропически релакс в парк – център Therme до Букурещ“ се падна на Георги Платиканов. Щастливецът ще  тропическия свят с басейни, термални бани, палми и буйна растителност в съседна Румъния през април.

В Павликени отново коктейлът премина с богата музикална програма, анимации и томбола. Всички вдигнаха наздравица за още по- успешна и незабравима 2018 година.

Екскурзията до тропическия парк „Терми“ в Букурещ пък спечели Стефан Дамянов от Павликени.

„От седем години през януари събираме нашите клиенти на чаша вино, за да им честитим новата година и да им благодарим, че са се доверили през предходната година на „Евротурс“, сподели Снежана Стефанова, управител на фирмата. „Освен това представяме и новите програми за 2018 г. За нас всеки клиент е специален и затова във всеки град, където фирмата има офис и туристически поток, организираме такива коктейли.“

Специалните подаръци, които клиентите получават, са ВИП- карти с отстъпка от 3% до 10%. От пет години пък от туристическата агенция раздават на клиентите си сувенири с уникален номер, като на коктейла във Велико Търново се изтеглят номерата на щастливците на голяма томбола и те печелят безплатни екскурзии у нас и в чужбина. Доскоро това бяха „медени късметчета“, а тази година се раздават малки пирамиди с пчелен прашец, който е с лечебни свойства.

Тазгодишната голяма награда, която ще бъде изтеглена на коктейла във Велико Търново на 24 януари, е петдневна екскурзия Виена – Будапеща, разкри Снежана Стефанова. Сред останалите награди са екскурзиите Белград – Нови Сад, Букурещ, Одрин, Рилските езера и др.

От томболата клиентите получават и подаръци – аксесоари и вещи за пътувания: куфари, чанти, енциклопедии, термоси, карти и др.

Фирмата представя и своята богата гама от пътувания – над 120 туристически програми, в които активно присъстват дестинация България, всички балкански държави и частично Западна Европа.

„Ние сме агенция, която държи да популяризира българското културно наследство и природни ресурси, и традициите и родния фолклор“, споделя още Стефанова. По думите й, много от маршрутите в България са ориентирани към празниците в народния календар, както и с местни кулинарни фестивали. Така например годината започва с посещение в Перник на Сурва и кукерските празници, а вече традиционно се посещават Празника на Еленския бут, Празника на ракията и сланината в Априлци, феста на тиквата в Севлиево и др.

Утре „Евротурс“ организира голям коктейл със свои клиенти и приятели в Горна Оряховица, на който също ще бъдат раздавани награди и ще има много изненади.