Начало Новини Здраве Експозициите на Исторически музей – Бяла черква отново отварят врати

Експозициите на Исторически музей – Бяла черква отново отварят врати

409

По повод Деня на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България, на 2 юни музейните обекти ще бъдат отворени с вход свободен от 09:00 до 16:00 ч.

В Историческия музей могат да бъдат разгледани изложбите, посветени на паметни места, свързани с Априлското въстание и 185-годишнината от началото на учебното дело в Бяла черква.

Посещението на музейните експозиции ще е съобразено с изискването за социална дистанция и спазване на всички противоепидемични мерки – задължително носене на предпазни маски и ползване на дезинфектанти, проветряване на помещенията, спазване инструкциите за лична хигиена от служителите и посетителите.

В музея не се допускат лица с видими прояви на остри заразни заболявания.
Не се приемат заявки за групови посещения и работа с деца и ученици. Екскурзоводски беседи не се предлагат.

Максималният брой посетители е 3 души (или семейство) при спазване на социална дистанция от два метра и половина. Не е позволено пипането на експонатите и витрините. Не е разрешено събирането на групи хора в дворните пространства на музейните обекти.

Всички желаещи да посетят музейните експозиции трябва да се съобразяват с горепосочените и с указанията от музейните служители.

Благодарим за разбирането и проявената отговорност!