Начало Новини Криминална хроника Защо гражданинът, а може би селянинът, Миланов паркира в тревните площи и...

Защо гражданинът, а може би селянинът, Миланов паркира в тревните площи и на тротоара

1872

Защо гражданинът, а може би селянинът, Миланов паркира в тревните площи своя най-вероятно нерегистриран Мерцедес, докато го продава на части, както е видно в следната обява в OLX?

Обява с номер 112109918 и заглавие „Mercedes C220i на части“ е полуграмотно написана (липсва пълен член на подлoга, безразборна пунктуация) и гласи:

„Автомобила се продава на части.220i 150kc .автоматик 4 степенна.ел пакет.лети джанти 16 цола“

Миланов има и други возила за продан, също така паркирани къде на тревните площи, къде на тротоара, както е видно от тези други 2 негови обяви с номера 110201099 и 104330093, поместени съответно тук и тук. Нарочно предоставяме номерата на обявите, в случай, че хитрият и комбинативен Миланов реши да ги изтрие, неговите данни са завинаги записани и могат да бъдат потвърдени при проверка от съответите органи.

Къде е КАТ в града на уж „хубавите хора“ и защо не упражнява контрол върху предприемчивия Миланов, отговарящ на тел. 088-335-9281, който използва градските зелени площи и тротоари за паркинг и (очевидно от обявите) за търговски цели, както и върху всички други местни хубавци, тарикати и играчи на дребно, които правят същото?

Ако местните катаджии си размърдат незаинтересованите лениви задници и тръгнат по улица „Гурко“, от центъра в посока парк-хотел „Бора“, ще установят паркираните и разглабяни за продан на части насред тротоара автомобили, видни на последните 2 снимки по-долу.

Описаната по-горе ситуация е такава не от днес, не от вчера, не дори и от оня ден. Тя е такава от ГОДИНИ! Защо?

Срам и позор!