Начало Спорт Футбол Зимният футболен турнир в Павликени вече ще носи името на Трифон Иванов

Зимният футболен турнир в Павликени вече ще носи името на Трифон Иванов

1112

От тази година турнирът по футбол в зала ще носи името на бронзовия медалист от САЩ’94 Трифон Иванов.

Надпреварата се организира от Община Павликени и Спортна зала „Йордан Петров – Графа” в града под патронажа на кмета на общината инж. Емануил Манолов.

За разлика от предходните години, когато право на участие имаха само местни футболисти, вече ще могат да се включат и играчи от цялата област. В един отбор в игра се допускат едновременно не повече от трима състезатели, картотекирани и участващи в аматьорски футболни клубове. Състезатели на професионални клубове и на възраст под 16 години нямат право на участие.

Откриването на турнира е насрочено за 20 ноември от 17:30 часа, а финалът е насрочен за 21 декември. Тази дата може да претърпи и промяна, тъй като зависи от броя на отборите, които ще заявят участие.

Турнирната такса на тим е 100 лева, а записването ще продължи до 15 ноември. Техническата конференция и тегленето на жребия са насрочени за следващия ден от 17:30 ч. в спортната зала.

Победителят ще бъде премиран с 300 лева, вторият в класирането с 200 лв., третият със 150 лв. Предвидени са индивидуални награди и грамоти.