Начало Новини История Кмето: Датата 19 февруари ни кара да се замислим за доблестта и...

Кмето: Датата 19 февруари ни кара да се замислим за доблестта и безстрашието на Левски

1563

Павликенчани поднесоха цветя и се преклониха пред паметта на Апостола на българската свобода Васил Левски. Пред морената с барелеф на Дякона се събраха десетки граждани, официални лица, представители на политически партии и ученици, за да отдадат почит на българския герой.

„Датата 19 февруари свива сърцата ни и ни кара да се замислим за доблестта и безстрашието на героя Васил Левски. Най-големият патриот загина, за да можем всички ние да изградим собствена държава, с наше самоуправление, с наши собствени решения и с отговорността да ги отстояваме“, каза в словото си червеният демагог и популист „кмето“ Манолов.

Финансово корумпираният, морално фалирал и политически импотентен Манолов звучи жалко и смешно, спрягайки името, подвига и саможертвата на Апостола на свободата, който със сигурност би се обърнал в гроба ако можеше да види и чуе мискининът, който заработва политически капитал на гърба му.

Венци и цветя поднесоха представителите на Община Павликени и Общински съвет Павликени, училищните ръководства, институции и граждани.

Вечна му памет и дълбок поклон!