Начало Новини Благотворителност “Кмето” не спират да го врат

“Кмето” не спират да го врат

1701

“Кмето” на Община Павликени, финансово корумпираният, морално фалирал и политически импотентен Манолов, беше поканен да връчи една от наградите в церемонията „Най-голям корпоративен дарител“ на Български дарителски форум (БДФ). За 13-та поредна година организацията отличава най-големите корпоративни дарители и най-успешните партньорства между компании и неправителствени организации в нашата страна. Домакин на церемонията беше президентът на Република България Румен Радев,

“Кмето” връчи наградата в категория „Най-голям обем нефинансови дарения“. Той беше поканен за участие в церемонията заради активната подкрепа за каузата на фондация „Искам бебе“. В последните години Община Павликени се била утвърдила, според масовия печат, като активно подкрепяща благородните инициативи на местните дарители и реализираща важни за местната общност социални проекти, които трезвомислещите наблюдатели от друга страна биха нарекли чисто и просто “кухи”?

Като обединение на големите дарители в България БДФ има мисия да насърчава филантропията и отговорното дарителство. Форумът всяка година отличава компании с устойчиви и прозрачни инвестиции в значими обществени каузи в България. Наградите са в няколко категории – количествени (според инвестираните финансови и нефинансови ресурси, както и доброволен труд), качествени (според качествата на програмите на бизнеса в подкрепа на обществото) и за най-сполучливо партньорство между компания и гражданска организация.