Начало Новини Криминална хроника Милка & Милко Бутовски

Милка & Милко Бутовски

5240

Хората помнят, че в Народното събрание през 2013 г. народен представител от БСП бе една ми ти „г-жа“ – другарката Милка Христова.

Бутовчани обаче знаят и още нещо, че тя е съпруга на пишман бизнесмена, родом от с. Бутово – Милко Иванов или както всички го знаят, Милко Бутовски. Тези ‘ора години наред се занимават с розопроизводство и декоративна растителност. Десетки жители на община Павликени бяха ожилени, с други думи окрадени, с хиляди левове в следствие на работата си с тях.

По време на предизборната си кампания, като обикаляше селата, някъде се намираха смели хора и я питаха за парите си, които им дължи. Другарката Милка се измъкваше с твърдението, че бизнесът бил на мъжа ѝ, те били разделени и тя нямала нищо общо, тъй като не живеела с него вече. Като стана депутат взе да дава изявления и да помества семейни снимки на щастливо съжителство, като тази, която публикуваме.

По същото това време, в официалния си профил в сайта на Народното събрание, в личната информация другарката Милка беше изпляскала, че владее английски език, а ние знаем със сигурност, че тя бъкел на знае английски.

Въпреки, че са сочени за хора с влияние и финансов просперитет, не сме чули Милка & Милко да са спомоществуватели на духовността и културата в селото (ако грешим нека бъдем опровергани), но пък добре знаем какво се говори сред народа в региона. По времето на депутатстването на другарката Милка Христова нейният съпруг, хитрият и комбинативен Милко, е усвоил около 2 милиона лева по проект за залесяване и облагородяване на местност „Долчето“ в землището на с. Бутово в близост до християнския гробищен парк.

Ако сега отидете и погледнете, ще видите, че това е едно пустеещо място, змиярник, обрасъл с трънаци и треволяци и няма и помен от дръвчета или каквото и да е облагородяване. Знае се обаче, че два пъти то е косено и уж залесявано. Просто всичко е било за да се усвоят парите. Резултат обаче няма. Надяваме се чрез тази статия да станем причина за проверка и злоупотребата да бъде осветлена и наказана подобаващо.

Ето още една причина да бъдем много внимателни, когато си имаме работа с комунистически лъжци, които така епично и трогателно наричат себе си „Сизифовци“ както Милка Христова го прави в едно нейно интервю за вестник Борба, само че пропуска другарката Милка да отбележи, че това не е труд в полза на обществото, а само и единствено за лична облага и то на гърба на трудещите се българи.

Евалата, Милке, раздаваш го мно’о културно и начетено, кака – то не щеш ли старогръцки митове и легенди, то не щеш ли Сизиф и труда му, то не щеш ли баба му на Сизиф… ааа, пардон – не баба му, а боговете, дето го наказали… обаче на нас, другарко Милке, такива не ни минават. Да не говорим, че сме добре запознати с материята и смеем да твърдим, че Омир описва Сизиф като „хитър, порочен и користолюбив човек, първият използвал хитрост и измама сред гърците“, което всъщност добре ви описва двамата с бат’ Милко.

И в заключение, защо, ей тъй от срама, не вземете да се издължите на ‘ората?

„Хаа… майтап, бе, Уили!“ Да не вземете сега верно да се излъжете да почнете да връщате пари…