Начало Новини Администрация Нагласени интервюта и резултати за директорските позиции в общинските детски градини

Нагласени интервюта и резултати за директорските позиции в общинските детски градини

4328

Уважаеми читатели, съграждани и съселяни, с удоволствие публикуваме писмо на наш читател, постъпило в редакцията на Павликени.com. във връзка с потвърждение на нашите съмнения и предупреждения, относно нагласените интервюта за длъжността Директор на 4 общински детски градини на територията на община Павликени (за които писахме тук), резултатите от които са публикувани на сайта на общината тук, както и като образи по-долу.

Читиетие и ривиетие!

Ние знаем как финансово корумпираният, морално фалирал и политически импотентен „кмето“ Манолов дава въпросите от предстоящи тестове и интервюта на своите избраници преди тези тестове и интервюта да се проведат, с което гарантира избора и назначаването на „свои“ хора в структурите на общината.

Кмете, гад мръсна, душманино, ти и твоите съучастници ще горите в Ада!

Евгения и пасмина, срам да ви бъде! Позор за вас и семействата ви!

Ето и писмото на нашия читател:

„Здравейте.

С интерес следя сайта ви, с времето започва да ми става все по-любим. Очаквах тези дни, да прочета коментара ви относно провелите се в началото на миналата седмица „КОНКУРСИ“ за длъжността Директор на детска градина. В сайта на общината са качени резултатите в цифри – ПОТРЕСАВАЩИ.

За пореден път се оказахте прави. Някак се надявах, че този път могат да ви опровергаят, но уви.

Хора, изкарали най-нисък резултат на писмения изпит, в последствие получават най-много точки на устния? Седнал си и пишеш – не знаеш нищо, задават ти въпроси – отговаряш на момента на всичките с изчерпателен отговор и получаваш максимум точки – цифрите го показват.

ТРАГЕДИЯ, ПАРОДИЯ, ПОСМЕШИЩЕ!

За пореден път градоначалникът се е включил (ин)директно с всички сили – определено се е помислил за ПОЛУБОГ! Жалко, че народът си мълчи, защото знае, кой назначава служителите в Община Павликени – Той, човекът с главно „Т“ – инж-„И“-нерът.

Почти във всяко едно семейство има служители или на Общината или на хора, подчинени на някой от тях – за това си мълчат.

Лек и ползотворен ден.“