Начало Новини Политика Наглост, безочие, светотатство… за 3-ти март

Наглост, безочие, светотатство… за 3-ти март

1958

Наглост, безочие, светотатство от фалшивите думи на финансово корумпирания, морално фалирал и политически импотентен “кмето”, които може да прочетете по-долу, получаваме за 3-ти март.

Подобие на човек и пишман политик, който търси, изисква и получава подкупи от изпълнители и подизпълнители на проекти в община Павликени в брой в куфари по хотелски стаи извън града, “кмето” Манолов е въплъщение на най-низкото в човека, на злото, което дълги години властва в града и общината и пие от последните сили на народа, който народ хипнотизиран, прост и неук, уплашен за хляба си, продължава сам да избира палачите си, отново и отново до безкрай и несвяст.

Кой си ти жалък, крадлив, лъжовен и похотлив мискинино, душманино на своя народ, да поздравяваш когото и да било, обръщайки костите на достойните умрели за свободата ни?

Не сме горди нито с тебе, нито с твоите безгръбначни лакеи, агенти, доносници и функционери, още по-малко сме горди с криминалната партия, в която членуваш, “кмето” Манолов.

Пожелаваме ти от сърце жесток край на цирка, който ни разиграваш и скорошно възмездие за делата ти.

Зъб за чене, око за две!

 

 

“Уважаеми съграждани,

Уважаеми жители на област Велико Търново,

Ден преди националния празник на България се обръщам към Вас с посланието, че свободата е цел за всеки от нас.

На този ден човечеството поздравява непокорна България, въздигнала се от руините на жестокото робство. Познал свободата като ценност, народът ни се изправя в мъчителна битка за нейното утвърждаване. И днес идеите за свобода, равенство, справедливост са част от дневния ред на България.

Нека помним, че свободата си извоюваме отново с действия всеки ден! Да не позволяваме друг да решава съдбата ни! Да сме горди с историята и културата си!

Да живее България!

Честит празник!

Инж. Емануил Манолов
Кмет на община Павликени”