Начало Новини Криминална хроника Павликенски фризьор обира клиенти по морето

Павликенски фризьор обира клиенти по морето

1216

Фризьор, който последно е работил в Несебър, рови в чантата на клиентка по безобразен начин, докато тя е зад паравана на студиото за красота. Сигналът подава Славея Георгиева, която е останала изумена от поведение на стилиста, запечатано от видеокамерите във фризьорския ѝ салон.

Славея изпратила до редакцията на Флагман.бг кадрите, които вече са предадени на прокуратурата, а срещу лицето е започнало разследване. Заподозреният се казва Галин Петров Пенчев, на 32 години, родом от Павликени, Област Велико Търново.

Пред всички Галин се хвалил, че е работил в престижни салони, представял се за известен стилист, но създавал сериозни проблеми, твърди последният му работодател.

След като тя дава гласност за кражбата от клиентка, с нея се свързват и други бивши колеги на Галин, които разказват потресаващи подробности от професионалното и лично битие на фризьора. Пари започнали да изчезват от салона на една от жените, с която той е работил преди няколко месеца. Тогава Галин обвинил колежката си, публично я унизил и напуснал.

„А имаше хора, които не ми вярват, които твърдяха, че Галин е добро момче и вярваха на лъжите, които сипеше за мен”, коментира Ваня Маринова, която никак не е изненадана от кадрите.

Проверка на Флагман.бг показа, че Галин е добре познат в Несебър и Свети Влас. Работил е в салона на един от големите хотелски комплекси, както и няколко фризьорски салона. След като Славея разпространила видеото, според неофициална информация той е напуснал региона и се предполага, че се е върнал в Павликени.