Начало Новини Политика Полезни срещи

Полезни срещи

1339
Павликени

Полезна инициатива на община Павликени ще даде възможност на гражданите от всички населени места в общината, да споделят свои проблеми, тревоги, жалби, както и да зададат своите въпроси на двамата заместник-кметове на Община Павликени. Това ще се осъществи по предварително изготвени графици за приемни с граждани, в които са посочени датите, часа и мястото на приемните.

Жителите на селата Росица, Сломер, Стамболово, Върбовка, Горна Липница, Долна Липница, Карайсен, Недан и Патреш, ще имат възможността да се срещнат със заместник-кмет г-жа Анастасия Вачева, а жителите от останалите села Батак, Бутово, Вишовград, Димча, Дъскот, Лесичери, Михалци, Мусина и Паскалевец ще имат възможността да разговарят със заместник-кмета инж. Венцислав Иванов.

Графиците са оповестени по населените места, така че гражданите да имат достатъчно време да обмислят своите въпроси, мнения и предложения.

Полезно би било, ако се възобновят приемните с граждани по населените места и от страна на общинските съветници и на народните представители, както и на ръководители на различни институции, функциониращи на областно и държавно ниво, чиито приоритети засягат пряко гражданите.