Начало Новини Изкуство Представяме сборник детска поезия „Четири сезона”

Представяме сборник детска поезия „Четири сезона”

844

Излезе от печат поредната стихосбирка на местната авторка на поезия и проза г-жа Иваничка Колева.  

Книжката е трета по ред и втора по жанр „детска поезия” и носи заглавието „Четири сезона”. В нея са събрани 24 сихотворения, разделени в четири тематични разделa – „Пролет”, „Лято”, „Есен”, „Зима”.

Не случайно тя се появи на поетичния хоризонт на 2-ри април – Mеждународния ден на детската книга. Едно от стихотворенията „Ех, защо не съм моряк” ние първи поместихме на 07.07.2018 г. в нашия сайт тук. Четирите черно-бели илюстрации, чиято сполучлива комбинация оформя визията на предната корица, също са дело на авторката. Цената на книжката е само 3.00 лв.

Книгата може да бъде закупена в книжарница „Велислава“ гр. Павликени или поръчана директно от авторката г-жа Иваничка Колева, като изпратите и-мейл тук.

„Ако децата четат повече, те по-лесно ще опознаят действителността, която ги заобикаля и по-лесно ще свикнат да общуват както с хората, така и с природата. Ако човек от най-ранна  детска възраст има познания за всичко, което го заобикаля, той по-лесно ще живее в средата, в която му е отредено, а това може да се постигне и с помощта на книгата. Нека възрастните знаят това и насърчават децата към четене на литература. Препоръчвам на всеки родител да има тази книжка у дома. Тя ще помогне на детето, да се докосне до красотата на четирите годишни времена и да научи много полезни неща за тях.“ сподели с нас авторката.