Начало Новини България пРезидентът не почете жертвите на комунистическия режим

пРезидентът не почете жертвите на комунистическия режим

460

Р.Р., пРезидентът, вместо да почете паметта на жертвите на комунистическия режим, тържествено обяви, че ще изгражда нова България. А аз се сетих веднага и за видните строители от строителната му бригада, с която ще сътвори това чудо на чудесата. Всички те са от гилдията на братството на почтените строители.

Строителството ще се извърши от компанията „Техноимпексдалаверакъмпани“. Строителните материали ще се доставят със самолети “ Грипен“.

Румен, оня като символа на Брюксел, ще отговаря за строителството на фонтани и шадравани и за връзките с почтените, избягали от родината бизнесмени. Костя Копейкин ще отговаря за финансирането на строителните дейности, все пак ще трябват и копейки. Христо с лодката, приятелят на Маджо, ще отговаря за дейностите по морския туризъм, предвид богатия му опит с надуваеми лодки. За дейностите в сферата на здравеопазването ще отговаря доц. Мангъров, въпреки че влизайки в политиката, всъщност ще е извън нея. Йоло Денев ще отговаря за площадните пространства, защото познава всяко едно жълто паве. МаяМата ще отговаря за всичко, защото разбира от всичко! За изграждане на монумент на видните строители ще се погрижи оня от Триото, а за честното и безпристрастно информационно осведомяване на широките маси, ще отговаря оня другия, Информирания от Триото.

.

Асим Адемов