Начало Новини Инфраструктура Пътят Павликени – Сухиндол се нацепи

Пътят Павликени – Сухиндол се нацепи

1569

След като държавата отпусна пари за ремонт на пътя гр. Павликени – гр. Сухиндол, през 2014 г., един участък от този път, 5.5 км откъм гр. Сухиндол бе основно преасфалтиран за сумата от 2 млн. лв. Другата половина от пътя бе ремонтирана миналата 2016 г. и малко след това по асфалтовата настилка се отвориха пукнатини. Наложи се цели участъци да бъдат изрязани, подсилени със специална мрежа и отново асфалтирани. В момента целият този участък откъм Павликени по посока Сухиндол буквално се е нацепил по дължина. Като се има предвид, че новият асфалт е положен върху здрава основа – старата асфалтова настилка, изникват няколко логични  въпроса:

Какво е това качество на материали? Какво е това качество на положен труд? Дали пак не се направиха икономии в полза на нечий личен интерес?

Ще се намери ли някой заинтересован държавник да направи независим одит на двете червени общини Павликени и Сухиндол?

Още през 2014 г. сред населението тръгна мълвата, че кметът на гр. Сухиндол Пламен Чернев е кандидат за евродепутат и за да му бъде направен PR ремонтът започва откъм Сухиндол по посока Павликени, а не както е било планувано откъм Павликени по посока Сухиндол.

Поредният пример на червена разсипия, некомпетентност и откровен провал.