Начало За Забава Театър Русенски драматичен театър „Сава Огнянов“ и Христо Гърбов с постановката „Валят пари“...

Русенски драматичен театър „Сава Огнянов“ и Христо Гърбов с постановката „Валят пари“ на павликенска сцена

1968

Русенският Драматичен театър „Сава Огнянов“ гостува на 22 април /петък/ 2016 година от 19:00 часа в гр. Павликени – НЧ „Братство – 1884“ с постановката „Валят пари“ на френския драматург Себастиен Тиери и със специалното участие на актьора Христо Гърбов.

Сюжетът разказва за една интересна ситуация – една вечер семейство намира банкнота от сто евро на масата в хола. На следващия ден още няколко. Пачки банкноти започват да се появяват всеки ден в апартамента им, сипят се като из ведро незнайно как и от къде. Авторът Себастиен Тиери се опитва да разбере как парите променят хората и имат ли те защитни механизми при подобни неочаквани ситуации, как парите променят отношенията в едно семейство.

Постановката е на един от изтъкнатите  и талантливи съвременни български театрални режисьори Владимир Петков, който си е извоювал авторитет не само със спектаклите си, но и като театрален педагог, преводач, художествен консултант.

Билети може да закупите от 14 април /четвъртък/ 2016 г. на касата на НЧ „Братство – 1884“ в гр. Павликени при цена от 6, 7 и 8 лева.

Заповядайте!