Начало За Забава Седем награди „Златен глобус“ за мюзикъла La La Land

Седем награди „Златен глобус“ за мюзикъла La La Land

1526

Лентата La La Land разказва историята на начинаещата актриса Миа (изиграна от Ема Стоун) и пианиста Себастиан (Райън Гослинг) – заклет почитател на джаз музиката. В добре балансирания емоциоnaлно мюзикъл, двамата протагонисти се борят да реализират мечтите си в града-мелачка на желания – съвременен Лос Анджелис.

И докато изкуствата им удрят глави в стената на неправдата, героите преплитат пътища и създават заедно най-красивото от всички творение – любовта. Дали тя ще победи, дали ще успеят да сбъднат копнежите си и да я запазят? Е, това ще видите сами.

А дали си заслужава гледането – е, седем награди „Златен глобус“ не за пренебрегване, нито играта на забележителния актьорски колектив.

А сега нека ви разкажем малко повече за това, което оставя филмът след себе си. Не очаквайте да станете свидетели на поредната романтична комедия с очакван край. Очаквайте да се посмеете, да ви се доплаче, но не дотам, че да пророните сълза, да ви се прииска да станете и да потанцувате, да запеете.

Бъдете готови да абсорбирате една истинска и дълбока емоция, да се абстрахирате от модерното и посредственото от компютри, „Фейсбук“ и телефони комуникация и да се пренесете, чрез мечтите на героите, на място, отдавна забравено от повечето от нас.

Онова местенце в душите ни, онова „Ла Ла“ кътче, което си позволява да е себе си, да копнее, да бъде романтично по онзи класически начин, истинския.

Миа и Себестиан ще ви припомнят колко ценно е преплитането на две ръце, колко въздействаща и завладяваща може да бъде джаз музиката, колко история има в танца и колко сложни и многопластови са човешките взаимоотношения.

Не може да не се влюбиш в свят, където въздухът трепти под звуците на пианото, където блясъкът в очите осветява цели житейски пътища…