Начало Новини Местни Сензацията Атанаска Тушева от Павликени, гадже на рапъра Играта, го хвана в...

Сензацията Атанаска Тушева от Павликени, гадже на рапъра Играта, го хвана в изневяра и заплаши да претрепе новата му

4142

Интернет сензацията Атанаска Тушева, която първо бе скандална влогърка, после реши да става модел на бельо, а малко по-късно реши да става фолк певица, да не говорим за клипчетата за възрастни – я с мъж, я само с… краставица, които все още могат да се намерят в мрежата, реши да напомни за себе си. Тя се оплака от рапъра Играта, който ѝ сложил рога с друга в „СУзопол“, както тя нарича черноморския град.

Атанаска разкрива, че е лудо влюбена в Играта и не може да си позволи да го дели с която и да е.

Ето как започва историята ѝ, която сподели с нас, като ще си позволим да оставим правописа и пунктуацията ѝ, за не се губи колорита от написаното: „Ивайло Иванов – Играта е пълен нещастник! Заряза ме заради тоя крокодил! Марияна се казва к*рвата, която ми го взе! Ще й го върна с лихва, той е мой, обичам го много. Тя е с него заради славата, колата и парите. И в момента са заедно на сузопол и ме блокира тоя нещастник! 

Ивайло е ненормален побъркал се е с тоя фитнес колко пъти му казах че не ме кефи така и той продължава, на всичкото отгоре е невероятен к*рвар не се задържа с една. И му звъня и ми блокира номера още утре ще съм там и ще раздавам яко шамари, а той се пребира с мен точка! Иво е мой точка! И беше заборчлял и си продаде бмв то. Тоя тъпак от к*рви се побърка. После тегли кредит за да снима новата си песен. И му останаха пари и си купи мерцедеса“.

Както ще видите от скрийншотовете в галерия, Тушева е писала на Играта, че е много повече от новата му, че е по-красива, секси и млада от нея… Но отговор от него няма… После е писала и на Марияна куп обиди, след което завършва със заплахата: „Където те барна там ще те смеля изруд грозен грозно изрусен!“. Отговор от Марияна няма.

В крайна сметка Атанаска не може да се похвали с обща снимка с Играта, която да докаже, че наистина са имали вземане – даване, тъй като, според обяснението ѝ, той не искал да се показват заедно. От чатовете се разбира, че дори не са спали заедно, но тя споделя, че са правили виртуален секс във Фейсбук, който не може да представи, тъй като „не е за пред хората“.

Дали Атанаска Тушева е отпрашила за СУзопол, за да раздава правосъдие собственоръчно и какво ще се случи след тази история, ще следим с интерес…