Начало Новини Политика В с. Сломер посрещнаха сърдечно Мирослав Маринов

В с. Сломер посрещнаха сърдечно Мирослав Маринов

3115

На 09.10.2015 г. при изпълнен салон хората от село Сломер посрещнаха сърдечно кандидата за кмет на община Павликени – Мирослав Маринов и най-младата кандидатка за кмет на село Сломер – Нели Борисова издигната от ПП „ГЕРБ“.

Тя е израснала сред своите съселяни, които добре познават нея и нейното семейство. Представянето си тя започна емоционално, но след това премина към конкретните идеи за решаването на местните проблеми. Мирослав Маринов обърна внимание на всички присъстващите, че тя е изпълнена с енергия, желание и много идеи за оживяване на селското ежедневие.

Кандидатът за кмет на община Павликени Мирослав Маринов представи своите виждания за развитие на селата в общината. Той изрично подкрепи идеята на Нели Борисова за изграждане на обществен съвет към кметството, в който да членуват местни жители. Това трябва да се случи, заради нуждата от прозрачност на местното управление и предварителното обсъждане на местния бюджет, на местните проекти, на варианти за решаване на различните проблеми.

Събранието завърши с малък концерт на местната фолклорна група и вълнуващо стихотворение посветено на читалището в село Сломер, по повод на 120 годишнината му, чествана наскоро.